Categoria de produse
Contactati-ne

Shanghai Shine înaltă International Trade Co, Ltd

Adauga: camera 308, sfert de creatie Wanke Nord, No2000, florina Road, Pudong New District, Shanghai, China

Tel:86-21-66531378

Fax: 86-21-66531373

E-mail:sales@ingredient4health.com

Serviciul hotline
+86-21-66531378

Extract de afine

Extract de afine (Vaccinium macrocarpon L.) posedă astringenţă naturale, acesta conţine PACs care previn aderarea bacteriilor la mucoasa tractului urinar. Extract de afine este, de asemenea, folosite pentru Prevenirea ulcerului gastric si afectiunile dentare. Introducere: Cranberry (Vaccinium macrocarpon...

Detalii produs

Extract de afine (Vaccinium macrocarpon L.) posedă astringenţă naturale, acesta conţine PACs care previn aderarea bacteriilor la mucoasa tractului urinar. Extract de afine este, de asemenea, folosite pentru Prevenirea ulcerului gastric si afectiunile dentare.

ProductName

Extract de afine

Parte a plantelor utilizate

fructe

Merisor de origine

De nord a Americii

Caietul de sarcini

OPC 5 % - 40 % UV/BL-T/HPLC

Pachet

25kg/tambur

Introducere:
Cranberry (Vaccinium macrocarpon L.) originar din nord-estul Americii de Nord (est Canada, estul Statelor Unite, south carolina de Nord la altitudini mari). Afine se disting prin lor gust extrem de acru, din cauza lor scăzut de zahăr şi conţinutul de acid ridicate. Afine sunt bogate în acizi citric, malic, quinic si alte. Ele conţin flavonoide, antociani, ellagic acid şi vitamina C. Din cauza conţinutului lor de tanin, fructe de padure posedă o astringenţă naturale. Cercetările recente susţine ideea că cranberries conţin substanţe care împiedică aderenta de E coli şi alte bacterii a mucoasei tractului urinar.
S-a constatat că afine poate reduce ratele de cancer de piele şi relaxaţi-vă şi deschide vasele de sânge, andquot; anti-adhesionandquot; Mecanismul de acţiune în afine PACs, de asemenea, poate ajuta la prevenirea anumitor bacterii la aderarea la stomac si gura, cu implicaţii pentru Prevenirea ulcerului gastric si afectiunile dentare.
Acest boabe este în mod natural ambalate cu polifenoli (antioxidanti foarte puternic) şi mai ales proantocianidine (PAC). Spre deosebire de cele mai multe alte plante şi fructe de padure bogate in polifenoli, care conţin PACs tip B, cum ar fi strugurii si ceai verde, afine conţine doar tip A PACs. Această caracteristică specifică este sursa de puterea extraordinară a afine, în PACs A sunt singurele care au o activitate anti bacteriene. Această activitate este obtinut printr-un unic anti aderenta proprietate: bacteriile nu pot cârlig şi sunt în mod natural andquot; spălată awayandquot; din organism.
AFSSA (franceză FDA) recunoscute în 2004, care a contribuit la un aport zilnic de 36 mg de merisor PACs A pe zi pentru a limita adeziunea de unele bacterii (E.Coli) pe tractul urinar, limitând astfel riscul de infectie Urinara. Studii mai recente dovezi rolului PACs A pe peptic ulcer prevenirea şi alte bacterii legate de infecţii.
36 mg PAC de BL-t = 72 mg PAC prin HPLC
36 mg PAC de BL-t = 144 mg PAC de Bate Smith
Chimic, afine PACs sunt instabile cu tendinta să devină la temperaturi peste 41o F și prin oxidare. Prin urmare, mai mici uşor absorbabile Dimerii şi trimers trebuie să rămână bine protejat de căldură şi de aer în timpul prelucrării. Aceste molecule mici şi metaboliţii PAC sunt responsabile pentru bioactivitate de extracte de afine care produce efectul anti-aderenta împotriva e. coli in tractul urinar.
Caietul de sarcini:
5 % ~ 50 % Proanthocyanidin de UV, 1 %-10 % PAC de BL-silvia
Beneficii:
1. UTI protecţie, preveni şi trata infectii ale tractului urinar
2. taie în jos pe ratele de cancer de piele
3. Prevenirea ulcerului peptic
4. relaxeaza-te si deschide vasele de sânge
5. gura igiena, cariile dentare
6. puternic antioxidant
Contraindicaţiile posibile
O toamna 2004 recomandă prudenţă Comitetului privind siguranța produselor medicamentoase, UK agenției care se ocupă cu siguranţă de droguri, pacienţii care iau Warfarina nu să bea suc de afine, după ce au fost raportate efecte adverse (cum ar fi incidenţă crescută de vânătăi), eventual, care rezultă din prezenţa acidului salicilic originara din plante bogate in polifenoli, cum ar fi afine. Cu toate acestea, în 2006-8, mai multe comentarii de cazul rapoarte și studii-pilot nu au reuşit să confirma acest fapt, indicând colectiv nici o interacţiune semnificativă statistic între consumul zilnic de suc de afine 250 mL şi warfarina în populaţia generală. O genă (VKORC1, CYP2C9) a fost demonstrat pentru a schimba sensibilitatea warfarina. Această genă poate contribui, de asemenea, vânătăi susceptibilitatea ca urmare a afine pentru purtători de gena. S-au raportat câteva posibile cazuri de warfarina interacţiune cu afine.

Suntem mândri în introducerea-ne ca una dintre lider Merisorul extract de producători şi furnizori în China pentru tine. Asistat de avansate de echipamente şi tehnologii, noi călduros bun venit vă pentru a cumpara extract de afine vrac cu pret rezonabil la noi.

Hot Tags: extract de afine, China, producatori, furnizori, în vrac
Produse conexe
Anchetă
Online customer service
Online customer service system