Categoria de produse
Contactati-ne

Shanghai Shine înaltă International Trade Co, Ltd

Adauga: camera 308, sfert de creatie Wanke Nord, No2000, florina Road, Pudong New District, Shanghai, China

Tel:86-21-66531378

Fax: 86-21-66531373

E-mail:sales@ingredient4health.com

Serviciul hotline
+86-21-66531378

Extract de scoarta de pin

General de utilizare: pin scoarta se extrage 1. Extractul de scoarta de pin este utilizat pentru a reduce riscul şi severitatea de boli de inima, accidente vasculare cerebrale, colesterol ridicat şi probleme de circulaţie. (2) Extract de scoarţă de pin este utilizat în tratamentul nutriţionale de vene varicoase şi edem, care este umflarea în organism din cauza lichid...

Detalii produs

Extract de scoarţă de uz general: pin
1. extractul de coaja PIN este utilizat pentru a reduce riscul şi severitatea de boli de inima, accidente vasculare cerebrale, colesterol ridicat şi probleme de circulaţie.
2. Extract de scoarţă de pin este utilizat în tratamentul nutriţionale de vene varicoase şi edem, care este umflarea în organism din cauza retenţie de lichide şi de scurgere a vaselor de sânge.
3. artrita şi inflamaţia, de asemenea, au fost îmbunătăţite în studii folosind extractul de scoarta de pin, precum şi simptomele disconfort al PMS si menopauza.
4 OPCs în pine scoarţă extract sunt recomandate pentru diverse afectiuni oculare, care sunt cauzate de leziuni ale vaselor de sange, cum ar fi retinopatia diabetică şi degenerescenţa maculară.
5. extract de scoarţă de pin este recomandat pentru a îmbunătăţi sănătatea şi netezimea pielii, inclusiv daunele cauzate de supraexpunerea la lumina soarelui.
6. extractul de coaja PIN este un supliment utilizate pentru ingrijire anti-imbatranire si prevenire, precum şi.

Numele produsului

Extract de scoarta de pin

Parte a plantelor utilizate

Scoarţă de copac

Caietul de sarcini

Procyanidine95 % UV

Pachet

25kg/tambur

OPCs de scoarta de pin ajuta vitamina C sa lucreze mai bine în creier pentru a sintetiza eficient norepinephirine neurotransmitatori, dopamina si serotonina. În plus, OPC, de asemenea, creşte oxid NITRIC si imbunatatirea micro-circulatiei la nivelul creierului şi vă poate ajuta să îmbunătăţi capacitatea de învăţare şi memorie prin efectele sale ca un neurotransmitator. Studii recente au arătat că ADD a fi asociate cu defalcare a dopaminei. De eficient sinteza neurotransmitatorilor, scoarta de pin ajutor pentru a menţine sănătoşi creier funcţie.
OPCs de scoarta de pin protejează împotriva daunelor radicalilor liberi, a sugerat a fi o cauză majoră a procesului de imbatranire. Efectul antioxidant este de 50 de ori mai mare decât cea de vitamina C si E. Un avantaj major al acestor molecule este că acestea sunt luate în membranele celulare şi de a proteja împotriva atât apă şi grăsimi solubil radicalii liberi. PIN Barkand #39; s OPC a radicalilor liberi superioare coridoarele activitatea din cauza capacitatea sa de a proteja împotriva apei şi grăsimi solubil radicalilor liberi, şi oferă incredibil protecţia celulelor împotriva radicalilor liberi. Studiu recent a arătat că OPC din scoarţă de pin pentru a prinde hidroxil radicalilor liberi, inhiba producerea de radicali liberi, inhiba efectele dăunătoare ale enzimelor (ex.. hialuronidaza, elastaza, colagenază, etc) care poate degrada structurilor ţesutului conjunctiv.
Cercetările recente au arătat extract de OPC din scoarţă de pin pentru a capcana de peroxizi de lipide şi radicalii liberi, semnificativ întârzia debut de peroxidare a lipidelor, se leagă fără molecule de fier pentru a preveni induse de fier peroxidarea lipidelor.
OPCs de scoarta de pin este indicat pentru inhibarea enzimei 1-conversie enzime (ACE) - mult acelaşi efect ca ACE inhibitor de medicamente utilizate în tensiunea arterială regulament. Datele sugerează că suplimentarea de OPC este eficace în reducerea tensiunii arteriale sistolice la blînd pacienţii hipertensivi.
OPCs de scoarta de pin proteja de grăsime şi colesterol de oxidare, reducându-se astfel deteriorarea arteriale duce la boli de inima. OPCs au fost de asemenea demonstrat la niveluri mai scăzute de colesterol, micsora depozite în artere, inhiba agregarea plachetara, şi în studiile in vitro a constatat că extractul de scoarta de pin modulate eliberarea de oxid nitric, care a afectat diametru dilatarea vaselor de sange, are proprietatea de protector cardio. Proantocianidine din extract de scoarta de pin, de asemenea, ajuta la intarirea peretilor vaselor de sange.
Extractul de scoarta de pin, de asemenea, poate fi eficace pentru încetinirea retinopatia, pauza treptată a retinei în ochi. Indivizii cu arterioscleroză (o acumulare de depozite de grasime in artere), diabet zaharat sau alte afecţiuni care cresc riscul de deteriorare a vaselor mici de sânge în ochii sunt mai susceptibile de a avea probleme de vedere grave ca urmare a vas de sânge daune. Studiile la voluntari sănătoşi au arătat că un aport de 200mg/zi de OPCs a îmbunătăţit în mod semnificativ performanţele vizuale în întuneric şi după orbire teste. O serie de studii europene au arătat că OPCs din scoarta de pin, îmbunătăţit simptome la pacienţii cu diabet zaharat retinopathies, maculopathies şi alte disfuncţii vizuale
Daune de oxidare sunt cauzele cele mai vizibile semne de imbatranire in pielea noastra. Prin prevenirea acestui prejudiciu, pielea va rămâne în căutarea mai tineri. O modalitate de a realiza acest lucru este de a reduce efectele daunatoare ale lumina ultravioleta (UV). Produsele de protecţie solară au încorporate o varietate de antioxidanti cu intenţia ca acestea va împiedica soare prejudiciu la nivelul pielii. Parte a procesului de imbatranire este degradarea pielii de elastaza enzimă, care este lansat cu răspuns inflamator. OPCs bloc special elastaza, păstrând integritatea elastina. Un alt beneficiar majore de protecţie acţiunile de scoarta de pin este colagen, proteina cel mai abundent în organism. Colagenul este responsabil pentru menţinerea integrităţii andquot; sol substanţă, andquot; materialul de bază în fluide functionale, garnituri de mucus şi ale ţesutului conjunctiv, cum ar fi tendoanele, ligamentele, cartilaj, şi cel mai important, garnituri de vasele de sange. Este foarte vulnerabil la atacul radicalilor liberi, şi un număr de discomforting şi depreciază procese sunt asociate cu distrugerea sa. Există dovezi care arată că extractul de scoarta de pin poate sprijini pentru prevenirea distrugerii colagenului.
Descoperiri recente publicate în Jurnalul de clinică şi aplicate tromboza/Hematoza arată o reducere semnificativă simptom insuficienţei venoase cronice (CVI) la pacienţii după completarea cu extract de scoarta de pin. Potrivit studiului, scoarţă de pin este mai eficientă în reducerea edem (umflarea piciorului) strans viţei, modificări cutanate, durere în timpul mers pe jos şi umflarea membrelor, comparativ cu Daflon, care este o combinaţie de diosmin şi hesperidina, un frecvent prescris medicament utilizat pentru a trata CVI.
Aproape o jumătate milioane de oameni în SUA dezvolta ulcer picior din cauza CVI. Daca este lasata netratata, picior şi glezna umflarea poate duce la condiţii periculoase, cum ar fi Tromboza venoasă profundă (TVP). Studii anterioare au indicat PIN scoarţă extract pentru a fi eficiente în încurajarea imbunatatirea circulatiei si ajuta la prevenirea TVP legate de calatorie. Ca vene varicoase, păianjen vene dezvolta, de asemenea, în cazul în care edemul este lăsată netratată.
Indicatii: extract de scoarta de pin
1. Antioxidantii au un rol cheie repararea şi protejarea celulelor din organism. Ele ajuta la protejarea impotriva radicalilor liberi, care sunt dăunătoare produsi de metabolism şi expunerea la poluanţi de mediu. Radicalii liberi se crede să contribuie la imbatranire, precum şi prea severe condiţii inclusiv boli de inima si cancer. Antioxidanti comune sunt vitaminele A, C, E si Seleniul mineral. Cercetatorii au numit grup de antioxidanţi găsite în PIN scoarţă extract proantocianidine oligomerice sau OPCs scurt. OPCs (de asemenea, menţionate ca PCOs) sunt unii dintre cei mai puternici antioxidanti disponibile.
2. mult de cercetare a fost efectuat pe OPCs şi pe extract de scoarta de pin. În Franţa, extract de scoarta de pin şi OPCs au fost riguros testate pentru siguranţa şi eficacitatea şi extract de scoarta de pin este un medicament înregistrat. Extractul de scoarta de pin a fost demonstrat pentru a conține un antioxidant puternic.
Funcţia: extract de scoarta de pin
Extract de scoarţă luând PIN 1 ajută la limitarea substanţe chimice nocive din radicalspotentially liber, sunt
produsă în defalcarea de alimente în organism.
2. prevenirea si tratarea o condiție cunoscută ca insuficienta venoasa cronica
3. proantocianidine (sau polifenoli) în PIN scoarţă extract de ajutor ţine vene şi alte sânge
vasele de scurgere.
4. pin scoarţă extract are efecte anti-inflamatorii sau au efecte benefice asupra circulaţiei.
5. pin scoarţă extract poate reduce viscozitatea de trombocite, este, de asemenea, găsite la constrictia vaselor de sânge şi creşte fluxul de sânge.
6. de a distruge invadatorii bacteriene si celulele canceroase pentru transmiterea semnalelor în creier.
7. extract de scoarţă de pin afectează producţia de NO în celulele albe din sânge numite macrofage - celule măturător de stradă care scuipa out nu pentru a distruge invadeze bacterii, viruşi şi celulele canceroase.
8. pin scoarţă extract este benefic pentru sistemul imunitar, elimină, extract de scoarta de pin
producţia de nici o (oxid nitric) şi astfel limitează pagubele colaterale prin atacurile sistemului imunitar pe invadatori virale şi bacteriene. Exces nu a fost legată de inflamaţie, poliartrită reumatoidă şi boala Alzheimer.

Suntem mândri în introducerea-ne ca una dintre lider scoarţă de pin extract de producători şi furnizori în China pentru tine. Asistat de avansate de echipamente şi tehnologii, noi călduros bun venit vă pentru a cumpara vrac PIN scoarţă extract cu pret rezonabil la noi.

Hot Tags: extract de scoarta de pin, China, producatori, furnizori, în vrac
Produse conexe
Anchetă
Online customer service
Online customer service system