Categoria de produse
Contactati-ne

Shanghai Shine înaltă International Trade Co, Ltd

Adauga: camera 308, sfert de creatie Wanke Nord, No2000, florina Road, Pudong New District, Shanghai, China

Tel:86-21-66531378

Fax: 86-21-66531373

E-mail:sales@ingredient4health.com

Serviciul hotline
+86-21-66531378

Extractul de rozmarin

Rozmarin este o circulatorii şi nervine stimulent, care, în plus faţă de efectul de tonifiere şi calmant, Rosemary Extract are asupra digestiei, Rosemary Extract este utilizat ori de câte ori tensiunea psihologica este prezent. Rozmarin este util pentru dispepsie flatulenta, dureri de cap sau depresie-asociate cu debilitate...

Detalii produs

Rozmarin este o circulatorii şi nervine stimulent, care, în plus faţă de efectul de tonifiere şi calmant, Rosemary Extract are asupra digestiei, Rosemary Extract este utilizat ori de câte ori tensiunea psihologica este prezent. Rozmarin este util pentru dispepsie flatulenta, dureri de cap sau depresie-asociate cu debilitate. Extern, ulei de rozmarin poate fi utilizat pentru a uşura dureri musculare, sciatică, şi nevralgie. Elementele constitutive de rozmarin acţiona ca un stimulent pentru foliculii şi de circulaţie la nivelul scalpului, şi astfel pot fi de ajutor în tratarea chelie prematura.

Numele produsului

Extract de Rosemarry

Parte a plantelor utilizate

Frunze

Caietul de sarcini

Rozmarinic acid 5 % 、10 % 、20 % 、30 %
%-10_% de acid5 Carnosic

Pachet

25kg/tambur

Acidul ursolic este un fel de triterpenoide naturale, care are ca activitate de rezistență anti-inflamator, sedativ, antibacterian, diabet, lupta ulcer, antitumorala, reducerea grasimilor sanguine, creşterea imunitar. Acidul ursolic are funcion antioxidante evidente, astfel încât acesta este utilizat pe scară largă ca medicina, materia prima cosmetice si alimentare emulgator.
Acidul ursolic, de asemenea, cunoscut ca urson, prunol şi malol este un triterpenici saponozidele compuse şi extrase din frunze de rozmarin (Rosmarinus officinalis Linn.). Acidul ursolic este prezentat în mod natural într-un număr mare de alimente vegetariene, plante medicinale, alte plante, cum ar fi frunze de menta, afine şi Elder flori.
Functii de Carnosic Acid:
1) alimente industrie High-eficiente antioxidante restrânge antibacterian în creştere de colon bacillus si Staphylococcus aureus
2) farmaceutice şi sănătate industrie Reduce activitatea de hialuronidaza, apoi să păstreze acid hialuronic pentru o lungă perioadă de timp în celulă epidermică Antineoplastic antihepatitica, protejarea ficatului de damnification anti-nefrită anti-tromb platelet-agregare Refreshing, consolidarea memoriei, îmbunătăţirea tulpina şi hipersomnie, anti-depresiv
3) industria cosmetică intensifice constringency, şi pierdere în greutate eliminarea pistrui, consolidarea elasticitatea pielii şi lent imbatranire a accelera circulaţia sanguină a scalpului îmbunătăţi phalacrosis, reduce mătreaţă şi înfrumuseţa păr stimula par şi unghii de creştere
1. antici au fost bine familiarizat cu Extract de Rosemary, care a avut o reputaţie pentru intarirea memoriei. Rosemary Extract este o planta aromatice istoric folosite pentru a sprijini vitalitate mentala.
2. rozmarin Extract este un stimulent circulator şi nervine, care are un efect calmant asupra digestiei. Şi componentele de Rosemary Extract acţionează ca un stimulent pentru foliculii şi de circulaţie la nivelul scalpului.
Cerere
1. moderne zi herbalists folosi ca un antiseptic pentru tratarea gripei, virusi si raceli; se crede că poate ajuta blood sugar de jos şi creşterea tensiunii arteriale. Este, de asemenea, utilizat pentru boli legate de vezica biliară şi ficat.
2. Acesta conţine un număr de compuşi potenţial biologic active, inclusiv antioxidanti, cum ar fi acid carnosic, care poate proteja creierul de radicalii liberi, reducând riscul de accident vascular cerebral.
3. îi ajută să se relaxeze muşchii, inclusiv musculaturii netede a tractului digestiv şi uter. Din cauza această proprietate poate fi folosit pentru a calma digestiv supără şi ameliora crampele menstruale.
4. acesta poate fi, de asemenea, folosit ca un toner fortifiant și astringent, bun pentru tratarea oboselii la menopauza.
5. este folosit în mare măsură în produsele cosmetice, în special pentru produse pentru par. De asemenea, este utilizat pentru prevenirea matretii, o clătire pentru a uşura părul blond, si un balsam pentru toate. Se amestecă sampon cu infuzie de rozmarin pentru a trata pierderea parului la menopauza.
6. are un parfum încântător, pin-parfumate. Poate fi adăugat la un potpuriu, sau păstrate în dulapuri de a respinge molii.

Suntem mândri în introducerea-ne ca una dintre lider rozmarin extract de producători şi furnizori în China pentru tine. Asistat de avansate de echipamente şi tehnologii, noi călduros bun venit vă pentru a cumpara vrac rozmarin extract cu pret rezonabil la noi.

Hot Tags: extract de rozmarin, China, producatori, furnizori, în vrac
Produse conexe
Anchetă
Online customer service
Online customer service system