Categoria de produse
Contactati-ne

Shanghai Shine înaltă International Trade Co, Ltd

Adauga: camera 308, sfert de creatie Wanke Nord, No2000, florina Road, Pudong New District, Shanghai, China

Tel:86-21-66531378

Fax: 86-21-66531373

E-mail:sales@ingredient4health.com

Serviciul hotline
+86-21-66531378

Goji Berry Extract

Chineză Wolfberry Extract este extras din chineză Wolfberry (goji berry în pronunţia chineză), care este un luminos portocaliu-rosu boabe care vine de la un arbust care ' e originara din China si elementul său principal este Wolfberry polizaharide. În Asia, wolfberry a fost mâncat de generaţii în...

Detalii produs

Chineză Wolfberry Extract este fromChineseWolfberry extrase (goji berry în pronunţia chineză), care este un luminos portocaliu-rosu boabe care vine de la un arbust de thatand #39; s originara din China si elementul său principal este Wolfberry Polysaccharide.In Asia, wolfberryhasbeen mâncat de generaţii în speranţa de a trai mai mult.
A lungul timpului, oamenii au usedChinesewolfbeffyto trata multe probleme comune de sanatate precum diabet zaharat, hipertensiune arterială, febră, şi probleme oculare legate de varsta. Fructe de padure Goji sunt consumate crude, fierte sau uscate (precum stafidele) şi sunt folosite în ceaiuri de plante, sucuri, vinuri și medicamente.

Numele produsului

Extract de Goji berry, extras wolfberry

Parte a plantelor utilizate

Fructe

Caietul de sarcini

Polizaharide: 10 %-50_%

Suc de boabe mari

Pachet

Goji berry extract pulbere 25kg/tambur
Goji berry suc 220kg/tambur

Wolfberry: În perioada iunie - noiembrie acestea ar trebui să fie culeasă în loturi, răspândit repede pe trestie de zahăr de trestie, nu mai mult de 3 cm grosime 1,5 cm în general corespunzătoare, pus în umbra uscat pentru pielea încreţită, apoi coaja expunerea la greu, de Lujeri când carnea este moale, şi apoi uscate.
Wolfberry frunze: primăvara la începutul verii cules, de curăţare şi folosind când proaspete. Ingrediente: wolfberry contine betaina (betane), (atropina) atropina, Hiosciamina (gyoscyamine).
Wolfberry polizaharide: wolfberry polizaharid este un polizaharid apă - solubil, este principalul ingredient activ în chineză wolfberry, masa moleculară relativă de 68-200, a devenit o cercetare fierbinte, acasă şi în străinătate. Printre ele LBP imunomodulatoare şi efecte antitumorale sunt dintre cele mai studiate. A existat o mulţime de studii arată că wolfberry Polizaharidele stimulează imunitar, anti-îmbătrânire, anti-cancer, radicalilor liberi, coridoarele, anti-oboseală, anti-radiaţii, ficat, proteja şi de a îmbunătăţi funcţia de reproducere şi aşa mai departe. Betaina: denumirea chimică este 1-Carboxi - N, N, N-trimetil aminoethyl lactoná, în structura chimică asemănătoare cu un aminoacid care fac parte substantele alcaline cuaternare de amoniu. Betaina este unul dintre wolfberry fructe, frunze, stem în principal alcaloizi. Wolfberry pe lipide metabolism sau anti gras funcţiei hepatice este cauzată în principal din cauza contine betaina, care acţionează ca un donator de Grupa metil în vivo. Wolfberry betaina este limitate de cercetare pe proces intern extracţie conţinut măsurate şi rolul cercetării chineză wolfberry plante aspecte fiziologice (îmbunătăţit toleranţă sare), câteva studii privind eficacitatea farmacologice wolfberry betaina.
PIGMENT: Wolfberry pigmentul este prezent în Goji bace de toate tipurile de materie de colorat, wolfberry seminţe este important ingredient fiziologic active. Inclusiv - caroten, luteina si alte materiale neferoase. Wolfberry cuprinse carotenoizi sunt valoarea medicinale foarte importante. Multe studii au arătat că wolfberry seminte pigmenti cu îmbunătăţit funcţia sistemului imunitar, prevenirea şi suprimarea de tumori şi prevenirea aterosclerozei şi alte efecte. Caroten pigmentul este principalul ingredient activ de wolfberry, are functii fiziologice importante ca un antioxidant şi sintetic vitamina A precursori. Ea are un rol influent în functia imunitara.
Lycium chinense este o planta tonic cu o istorie de aproape 2.000 de ani de utilizare medicală în China, şi este considerat a promova de viaţă lungă. Lycium chinense este folosit pentru viziune clară, să consolideze rinichii, restaurarea materialului seminal şi hrănesc ficatul. Fructul este unul dintre cele mai populare tonice folosite in medicina naturista chineza, protejează ficatul de daune cauzate de expunerea la toxine. De asemenea, este folosit în tratamentul diabetului zaharat, vertij, emisiilor nocturne şi dureri de spate si picioare.
Legende istorice
Epoca Tang, se spune că o zi, negustorii din vest a venit prin Silk Road, a rămas la han în timpul seara, a văzut o femeie tânără certat un bătrân. Oamenii de afaceri a abordat şi a întrebat: andquot; Ce ai bătut bătrân ca asta? andquot; Tanara a spus: andquot; sunt de formare nepotul meu, itand #39; s niciunul dintre dvs business.andquot; Ei au fost surprinşi. Sa dovedit că această femeie a fost mai mult de 200 de ani, omul cel vechi a fost de nouăzeci de ani. El a refuzat să respecte normele familie--cu plante, aşa că el prematured, ochii dimed. Oamenii de afaceri a cerut sfaturi pentru secretul longevitatii. Având în vedere lor inima sincera, femeia le-a spus că ea a avut wolfberry sezoane.
Procesul
Wolfberryfruit — — uscat — — masă (40mesh) — — Extractwithpurifiedwater — — centrifugare — — se concentreze — — purificare — — Spraydrying — — 80meshsieve — — ambalaj — — Detectphysicalandchemicalindicators — — depozitarea


Suntem mândri în introducerea-ne ca una dintre lider goji berry extract de producători şi furnizori în China pentru tine. Asistat de avansate de echipamente şi tehnologii, noi călduros bun venit vă pentru a cumpara vrac goji berry extract cu pret rezonabil la noi.

Hot Tags: extract de Goji berry, China, producatori, furnizori, în vrac
Produse conexe
Anchetă
Online customer service
Online customer service system