Categoria de produse
Contactati-ne

Shanghai Shine înaltă International Trade Co, Ltd

Adauga: camera 308, sfert de creatie Wanke Nord, No2000, florina Road, Pudong New District, Shanghai, China

Tel:86-21-66531378

Fax: 86-21-66531373

E-mail:sales@ingredient4health.com

Serviciul hotline
+86-21-66531378

Extract de frunze de măsline

A fost numit, de asemenea, cunoscut sub numele de chinez de măsline, măsline ca fructul este verde. Fructe de măsline este bogat în calciu și vitamina C, nu există un profit mare pentru oameni. Este un fel de copac vesnic verde, originar din China. măsline de necesitatea de a cultiva 7 ani, mature perioadă în general în jurul octombrie în fiecare an. Frunze de măsline...

Detalii produs

A fost numit, de asemenea, cunoscut sub numele de chinez de măsline, măsline ca fructul este verde. Fructe de măsline este bogat în calciu andvitamin C, nu există un profit mare pentru oameni. Este un fel de copac vesnic verde, originar din China. măsline nevoie tocultivate 7 ani, perioadă de matură în general în jurul octombrie în fiecare an. Frunze de măsline extras din olivetree, activitate ingredient este Oleuropein şi Hydroxytyrosol, utilizate pe scară largă pentru alimente, medicament, produs de îngrijire a sănătăţii şi cosmetice, au antioxidante puternice, relaxa musculare netede vasculare, scăderea tensiunii arteriale si efect anti-cancer.

Numele produsului

Olive leaf extras

Parte a plantelor utilizate

Frunze

Caietul de sarcini

Oleuropein10 %-60_%
Hydroxytyrosol 5 % - 20 %

Pachet

25kg/tambur

Frunze de măsline naturale şi extracte de frunze de măsline (OLE), acum sunt comercializate ca anti-imbatranire, immunostimulators, si chiar antibiotice. Testele supportits efecte antibacteriene, antifungice si antiinflamatorii la nivel de laborator. Un extract lichid direct din frunze proaspete de măsline recent câştigat atenţia internaţională atunci când s-a demonstrat a avea o capacitate antioxidantă aproape dublu ceai verde extract şi 400 % mai mare decât vitamina C.

Măsline Extract Hydroxytyrosol are o proprietati antioxidante puternice. După acidul galic, hydroxytyrosol este considerat a fi unul dintre cei mai puternici antioxidanti. Oxigen radical absorbanta capacitate este de zece ori mai mare decât ceai verde, şi de două ori mai mare decât CoQ10.
Masline, frunze şi pastă de măsline conţine un pic de niveluri de hydroxytyrosol.
Studiile au arătat că redus doza de hydroxytyrosol reduce consecinţele induse de mediul fum stresului oxidativ la şobolani.
1. inhibarea creşterii de fiecare virus, bacterii, ciuperci şi protozoare şi uciderea lor.
2. prevenirea debutul de răceli, gripă şi o gamă largă de viruşi, drojdie, fungice şi probleme de mucegai, infecţii bacteriene şi paraziţi.
3. puternice efecte asupra bolii anti-infecţioase.
4. fiind letala pentru unele celule canceroase pe baza itand #39; s generale imunitar consolidarea proprietăţi.
5. fiind un tratament util pentru infecţii oportuniste asociate HIV
6. scăderea tensiunii arteriale, creşterea fluxului sanguin în arterele coronare, alinarea aritmii, prevenirea rigidizarea arterelor.
7. îmbunătăţirea tulburări autoimune
Cerere
1.Broad-spectrul antimicrobiană: ea are un efect bun asupra infecţioase şi maligne microorganisme. Extract de frunze de măsline oferă o luptă cu microbii sigură şi eficientă de tratament. Studiul a demonstrat că extractul de organismul uman doar ataca agenţilor patogeni şi simbiotice intestinale bacterii inofensive, care este avantajul său un alt dincolo de antibiotic artificiale.
2. intarirea sistemului imunitar: unii medici au folosit cu succes de măsline extract de frunza de boli medical inexplicabile, cum ar fi oboseala cronica sindromul şi fibromialgie tratament a pacienţilor. Acest lucru poate fi rezultatul direct de stimulare a sistemului imunitar.
3. boli cardiovasculare: extract de frunze de măsline poate reduce disconfortul arteriale cauzate de debit insuficient, reduce tensiunea arteriala si inhibarea oxidarea colesterolului.

Funcţia:
1. Oleuropein de măsline Extract de frunza este utilizat in eliminarea virusilor.
2. Olive leaf extract de oleuropein poate preveni rigidizarea arterelor.
3. ca o raws medicale importante, extract de frunze de măsline poate fi folosit pentru scăderea tensiunii arteriale.
4. ca un antioxidant eficient, oleuropein de extract de frunze de măsline poate preveni rigidizarea arterelor.
5. Olive leaf extract de oleuropein poate creşte fluxul de sânge în arterele coronare, ameliorarea aritmii.
6. în consolidarea imunităţii şi îmbunătăţirea tulburare autoimune., oleuropein de extract de frunze de măsline joacă un rol important.
7. Olive leaf extract de oleuropein este folosit pentru anti-diabetes.anti-virus, anti-bacterii, anti- fungi şi anti-protozoare.

1. medicina
Pentru fabricarea de terapeutice viruşi, bacterii, protozoare, paraziţi şi boli cauzate de suge sângele de insecte şi alte noi medicamente, noi medicamente şi tratament de raceala.
2. sănătoase alimente
Olive leaf extras în principal utilizării ca supliment alimentar, pentru reglarea imunităţii.
3. skin Care
Un nivel ridicat de extract de frunze de măsline este folosit în principal pentru produsele de îngrijire a pielii, poate proteja celulele pielii împotriva deteriorării UV, efectiv mentine pielea moale si elastica, pentru a ajuta pielea, efect de întinerire a pielii. Microherb conţinut ridicat de oleuropein 80 % din produsele de îngrijire a pielii special pentru designul său ingrediente foarte active, lumina în culoare, foarte potrivite pentru formularea cosmetice.

Suntem mândri în introducerea-ne ca una dintre lider frunze de măsline extract de producători şi furnizori în China pentru tine. Asistat de avansate de echipamente şi tehnologii, noi călduros bun venit vă pentru a cumpara vrac măsline de frunze extract cu pret rezonabil la noi.

Hot Tags: extract de frunze de măsline, China, producatori, furnizori, în vrac
Produse conexe
Anchetă
Online customer service
Online customer service system