Categoria de produse
Contactati-ne

Shanghai Shine înaltă International Trade Co, Ltd

Adauga: camera 308, sfert de creatie Wanke Nord, No2000, florina Road, Pudong New District, Shanghai, China

Tel:86-21-66531378

Fax: 86-21-66531373

E-mail:sales@ingredient4health.com

Serviciul hotline
+86-21-66531378

Huperzine Serrata Extract

Descriere: Huperzine A dovedit superioară la medicamente autorizate pentru tratamentul de Alzheimer, inclusiv frunte anticholine sterase droguri physostigmine şi Tacrină. Huperzine A îmbunătăţit de învăţare şi memorie la şoareci mai bine decât Tacrină. Spre deosebire de physostigmine şi Tacrină, Huperzine A...

Detalii produs

Descrierea/de control:
Huperzine A dovedit superioară la medicamente autorizate pentru tratamentul de Alzheimer, inclusiv frunte anticholine sterase droguri physostigmine şi Tacrină. Huperzine A îmbunătăţit de învăţare şi memorie la şoareci mai bine decât Tacrină. Spre deosebire de physostigmine şi Tacrină, acte de Huperzine A special pe AchE în creier, mai degrabă decât durere găsite în altă parte în organismul respectiv, mult mai puţin este pierdut pe efectele irelevante. Spre deosebire de physostigmine şi Tacrină, Huperzine A nu pare să se leagă de receptorii din sistemul nervos central, care poate provoca efecte secundare adverse. Efectele sale dureaza 10-12 ori mai mult decât physostigmine şi Tacrină (până la 8 ore).

Numele produsului

Huperzia serrataextract

Parte a plantelor utilizate

Intreaga planta

Caietul de sarcini

1-98 % Huperzine

Pachet

25kg/tambur

* Huperzia serrata (TCM = Qian Ceng Ta/Jin Bu Huan) este o plantă cunoscută ca un firmoss care conţine
huperzine de inhibitor de acetylcholinesterase A. Este larg distribuit over-the-counter ca un nootropic şi supliment alimentar.
* Această specie este originara din China, India şi Asia de Sud-Est.
* Huperzine A este un inhibitor reversibil acetylcholinesterase şi antagonist de receptor NMDA care
traversează bariera sange - creier. Un 2013 meta-analiza a constatat că huperzine A poate fi eficace în
îmbunătăţirea funcţiei cognitive, starea clinic global şi activităţile de zi cu zi pentru persoanele cu boala Alzheimer.
* Huperzine A este, de asemenea, comercializate ca un supliment alimentar cu afirmaţiile făcute pentru capacitatea sa de a îmbunătăţi
memorie şi funcţia mentală. Huperzine A poate avea un posibil rol în tratamentul

Huperzine A este o substanţă extrase dintr-o planta numita chineză club moss (Huperzia serrata). În medicina tradiţională chineză, chineză club moss a fost mult timp folosit pentru a reduce inflamarea şi să ascuţi memoriei pe. Vândute ca supliment alimentar, huperzine A este de obicei touted ca un tratament pentru Alzheimerand #39; s bolii.
Huperzine A este extras din huperzia serrata. Este o acetylcholinesterase inhibititor şi antagonist de receptor NMDA. Structura complexa A huperzine cu acetylcholinesterase a fost determinată de cristalografie cu raze x.
De câţiva ani, Huperzine A a fost investigată ca un posibil tratament pentru boli caracterizate prin neurodegenerare – în special Alzheimerand #39; s bolii. Deşi unele cercetare sugerează ar putea fi util, dovezi de ansamblu nu este convingătoare suficient pentru a fi recomandate pentru utilizare ca un medicament, şi se cunosc de siguranţă.
[Utilizări pentru Huperzine A]
Huperzine adrian a fost găsit pentru a acţiona ca un inhibitor al colinesterazei, un tip de medicament utilizat pentru a preveni defalcarea de acetilcolină (un chimice esenţiale pentru învăţare şi memorie).
Nu numai folosit ca un tratament pentru Alzheimerand #39; s boala, huperzine este, de asemenea, a spus pentru a spori de învăţare şi memorie şi de a proteja împotriva declinul cognitiv legat de varsta.
În plus, huperzine A este uneori folosit pentru a stimula energia, creşte vigilenţa şi ajutoare în tratamentul de miastenia gravis (o boala autoimuna, care afecteaza muschii).
Huperzine A este, de asemenea, comercializate ca un supliment alimentar cu afirmaţiile făcute pentru capacitatea sa de a îmbunătăţi memoria şi funcţia mentală.
[Avantajele Huperzine A]
În timp ce cercetarea privind efectele asupra sănătăţii de huperzine A este destul de limitat, thereand #39; s unele dovezi că huperzine A pot oferi anumite beneficii. AiciŞi #39; s o privire la unele constatări cheie de la cercetare disponibile:
1) Alzheimerand #39; s boala
2) memorie accesoriu

Suntem mândri în introducerea-ne ca una dintre lider huperzine serrata extract de producători şi furnizori în China pentru tine. Asistat de avansate de echipamente şi tehnologii, noi călduros bun venit vă pentru a cumpara vrac huperzine serrata extract cu pret rezonabil la noi.

Hot Tags: huperzine serrata extract, China, producatori, furnizori, în vrac
Produse conexe
Anchetă
Online customer service
Online customer service system