Categoria de produse
Contactati-ne

Shanghai Shine înaltă International Trade Co, Ltd

Adauga: camera 308, sfert de creatie Wanke Nord, No2000, florina Road, Pudong New District, Shanghai, China

Tel:86-21-66531378

Fax: 86-21-66531373

E-mail:sales@ingredient4health.com

Serviciul hotline
+86-21-66531378

Extract de Cnidii fructus

Cnidium poate îmbunătăţi condiţiile inclusiv impotenta, infertilitate feminină, mâncărimi vaginale şi drojdie infections. Deseori provoacă o deteriorare de simptome în oameni cu cronice spermatorrhea şi ejaculare prematură. Cnidium are unele astringent de calitate, ceea ce înseamnă că acesta va ajuta la prevenirea...

Detalii produs

Cnidium poate îmbunătăţi condiţiile inclusiv impotenta, infertilitate feminină, mâncărimi vaginale şi drojdie infections. Deseori provoacă o deteriorare de simptome în oameni cu cronice spermatorrhea şi ejaculare prematură. Cnidium are unele astringent de calitate, ceea ce înseamnă că acesta va ajuta la prevenirea ejacularii premature la bărbaţi. În plus, Cnidium seminţe posedă proprietăţi dezinfectante şi poate fi utilizat extern ca o spălare pe răni, în special în regiunea genitală.
Este planta anuala, înălţimea Frunze alterne, compundumbel, elipsoidal, 2-4 mm lungime, diametru de aproximativ 2 mm. Extern gri-galben sau maro-gri; cu 2outcurved stylopods la Summit-ul, şi, uneori, cu o amendă de fructe tulpină la baza. Suprafata dorsala mericarps cu cinci subtire si creste longitudinale, dezechilibrând suprafata aplatizate, cu două brown şi uşor ridicat coaste longitudinale. Pericarpul lax şi fragilă, uşor abrazat, seminţe mici, gri-maroniu şi gras. Miros, aromatice; gustul picant, rece şi amorţite.

ProductName

Extract de cnidii fructus

Parte a plantelor utilizate

Fructe

Caietul de sarcini

Osthole5 %-98_% HPLC

Pachet

25kg/tambur

Osthole are un efect de spasmolysising, scaderea bloodpressure, anti-aritmie, îmbunătăţirea funcţiei imune si antibacterium cu spectru larg. În interiorul corpului cald rinichi şi invigorat Yang tonice, expell eoliene si elimina umezeala, ca un tratament de impotenta, infertilitate, morbid leukorrhea şi spate scăzut durere, în timp ce tratarea bolii trichomonad, prurit vulval şi eczeme în afara, precum şi.
Funcţia:
1, studii preliminare Arată unele dintre compuşi din cnidium monnieri poate avea efecte anti-histamina, anti-mancarime, anti-fungice, bacteriene andanti, împreună cu care au o influență asupra axei hipofizo-adrenocortex.
2, rezistenta osoasa: studiile pe rozătoare indică faptul că cnidium monnieri poate imbunatati rezistenta osoasa (cumarine din fructe de cnidiummonnier inhiba formarea şi diferenţierea de osteoclaste multinucleated de şobolani). Fracţiune de cloroform din extract de ţiţei a fost dovedit a avea activitate cel mai stimulant. Trei cumarine (osthole, bergapten şi imperatorin) au fost izolate şi efectele lor asupra proliferării osteoblaste au fost investigate. Osthole, un constituent major farmacologic active, promovat în mod semnificativ cellsand #39; activitatea. Bergapten şi imperatorin au fost mai puţin eficace decât osthole. Aceste rezultate au sugerat Cnidium monnieri extracte ar putea avea potenţialul de activitate împotriva osteoporozei, şi sale fracţiune de cloroform ar putea conţine componentele active stimularea osteoblastilor.
3, Cnidium pentru impotenta sau disfunctia erectila tratament: la iepuri, un compus de cumarină găsite în cnidium numit osthol sau osthole a fost găsit pentru a ajuta la relaxarea cavernosi corpus a penisului, care potenţial ar putea ajuta cu fluxul de sânge în aceste disfunctii de witherectile.
Osthole este forma de extrase naturale cnidium comun. Cnidium seminţe a fost folosit foarte frecvent în formulări menite să cald rinichii şi de a consolida energie yang. itand #39; utilizat în principal în scopul depăşirii sexuale indispoziţie şi consolidarea potenta sexuala. clasice în mod repetat menţiona ca un afrodisiac.
Funcţia:
1 are sterilizare şi antipruriginoasă efect, şi pot fi folosite pentru Ginecologie
2 rinichi de incalzirea si afrodisiac pentru menand #39; s sănătate sexuală
3 depresurizării, efect de antiaritmice, tratament pentru bolile cardiovasculare
4 acesta este utilizat pe scară largă în domeniul de aplicare al produselor cosmetice, în principal pentru sterilizare mâncărimi ale pielii, prevenirea simptomelor de alergie.
Aplicatii:
Osthole este utilizat pe scară largă în domeniile produselor heath. Osthole poate fi utilizat ca produs tonic pe impotenta de sex masculin,
ingredientele active din medicamente pentru afectiuni ginecologice.
Osthole este utilizat pe scară largă în domeniile produselor pentru medicina. Osthole, de asemenea, este utilizat ca produs tonic pe boala de piele acute exudative.
Surse:
Extract de Cnidium comun este planta anuala, înălţime 30 ~ 80cm. De frunze este supleant, Inflorescenta de compundumbel. Cremocarp, elipsoidal, 2-4 mm lungime, diametru de aproximativ 2 mm. Extern galben-cenuşiu sau cenuşiu brun; cu 2outcurved stylopods la Summit-ul, şi, uneori, cu o amendă de fructe tulpină la baza.
Suprafata dorsala mericarps cu cinci subtire si creste longitudinale, dezechilibrând suprafata aplatizate, cu două brown şi uşor ridicat coaste longitudinale. Pericarpul lax şi fragilă, uşor abrazat, seminţe mici, gri-maroniu şi gras. Miros, aromatice; gustul picant, rece şi amorţite.

Suntem mândri în introducerea-ne ca una dintre lider fructus cnidii extract de producători şi furnizori în China pentru tine. Asistat de avansate de echipamente şi tehnologii, noi călduros bun venit vă pentru a cumpara vrac fructus cnidii extract cu pret rezonabil la noi.

Hot Tags: extract de fructus cnidii, China, producatori, furnizori, în vrac
Produse conexe
Anchetă
Online customer service
Online customer service system