Categoria de produse
Contactati-ne

Shanghai Shine înaltă International Trade Co, Ltd

Adauga: camera 308, sfert de creatie Wanke Nord, No2000, florina Road, Pudong New District, Shanghai, China

Tel:86-21-66531378

Fax: 86-21-66531373

E-mail:sales@ingredient4health.com

Serviciul hotline
+86-21-66531378

Tribulus Terrestris Extract

Ce este Tribulus Terrestris? Tribulus Terrestris este o planta dorit pentru atlet ' s. Deoarece se crede să crească organismul ' s pârghiile de testosteron, planta este utilizat pe scară largă pentru a spori cresterea de celule musculare si spori forta corporale. Protodioscin Tribulus Terrestris Extract detalii...

Detalii produs

Ce este Tribulus Terrestris?
Tribulus Terrestris este o planta dorit pentru athleteand #39; s. Deoarece se crede să crească bodyand #39; s pârghiile de testosteron, planta este utilizat pe scară largă pentru a spori cresterea de celule musculare si spori forta corporale.
Protodioscin Tribulus Terrestris Extract detalii
Tribulus terrestris este o planta cu flori din familia Zygophyllaceae, nativ pentru a încălzi regiuni temperate şi tropicale ale lumii în Europa de Sud, Asia de Sud, Africa şi Australia. Poate prospera chiar şi în deşert climat şi sărac sol. Ca multe specii slăbănog, aceasta planta are multe nume comune, inclusiv bindii, bullhead, Gheorghe gokharu, caltrop, catand #39; s cap, deviland #39; s genelor, deviland #39; s ghimpe, deviland #39; s iarba, goathead şi puncturevine.
Protodioscin Tribulus Terrestris Extract de aplicaţii
1. aplicate în domeniul de produs de sănătate, tribulus terrestris extract poate fi folosit ca diretics, muşchi agent de enhaner şi aphrodiiac;
2. aplicate în domeniul farmaceutic, tribulus terrestris extract poate fi folosit ca medicament de deprimant presiuni, scăderea tensiunii de grăsime, anti-cancer şi aşa mai departe.

Numele produsului

Tribulus Terrestrisextract

Parte a plantelor utilizate

Fructe

Caietul de sarcini

Saponine 40 % - 90 %

Pachet

25kg/tambur

Este declarat a fi cel mai apropiat şi cel mai puternic naturale din plante alterrnative pentru hormoni sintetici şi crede că pentru a trata dysdunction sexuale în mod eficient şi să stimuleze un libido lent.
In medicina naturista traditonal, planta este, de asemenea, utilizat pentru a trata tulburări de urinare şi mai mic tensiunii arteriale şi colesterolului.
Ce este saponine?
Saponine sunt o clasa de compusi chimici gasit în special abundenta in diverse specii de plante. Morespecifically, sunt glicozide amphipathic grupate phenomenologically săpun-ca spumant se produce atunci când agitat în soluţii apoase şi structural având unul sau mai multe fragmente hidrofil glicoziă combinat cu un derivat de triterpene lipofile
Principalele functii
Pentru a trata tulburări de urinare, impotenta, scaderea libidoului si infertilitatii masculine, creşteri ale concentraţiilor de testosteron.
Pentru a spori de energie si vitalitate.
Pentru a ajuta la construirea si forta musculara.
Cerere
1. aplicate în domeniul farmaceutic, acesta se face de obicei în comprimate, capsule şi granule la cald rinichi, splina consolida şi de a spori omului de imunitate.
(2) aplicate în domeniul alimentar, este în principal folosit în tipuri de alimente, băuturi alcoolice şi băuturi pentru a spori omului de imunitate şi anti-îmbătrânire.
Accesoriu de Sex similare şi produse de nutriţie Sport
[Sănătate beneficii de Tribulus:]
Tribulus este cel mai adesea folosit pentru infertilitate, disfunctie erectila si scaderea libidoului. În ultimul deceniu, a devenit popular pentru a îmbunătăţi performanţele sportive.
Tribulus a fost comercializat aceste condiţii pentru că în Bulgaria şi Rusia de cercetare indică faptul că tribulus creste nivelurile de hormoni testosteron (prin creşterea hormonul luteinizant), DHEA, estrogen şi. Designul acestor studii de cercetare, cu toate acestea, a fost interogat.
Un studiu mai recent a constatat că patru săptămâni de tribulus Suplimente (la 10-20 mg per kg de greutate corporală zilnic) nu a avut efect pe hormoni de sex masculin testosteron, androstenedione sau hormonul luteinizant, comparativ cu persoanele care nu au luat tribulus.
[Funcţia pentru Tribulus?]
1) disfunctia erectila
Studiile preliminare pe animale a constatat că tribulus sporit comportamentul sexual şi creşterea presiunii intracavernoase. Acest lucru a fost atribuită creşte în testosteron. Acolo havenand #39; t fost bine conceput studii umane pentru a confirma aceste constatări timpurie.
Corpul 2) compoziţia şi exerciţiu de performanţă
Deşi tribulus a devenit popular ca un ajutor de performanţă de sport, un mic, dar bine conceput studii găsite nu are efect pe corp compozitie sau exercitarea performanţă. Cincisprezece subiecţi au fost repartizaţi aleatoriu la tribulus (3,21 mg / kg greutate corporală zilnic) sau un placebo.
După opt săptămâni cu formare de rezistenţă, au existat nici o schimbare în greutate corporală, procentul de grăsime, aportul alimentar sau starea de spirit în fiecare grup. Ceea ce a fost surprinzător, a fost că musculare de anduranţă îmbunătăţit fapt mai în grupul placebo. Musculare de anduranţă (determinat prin numarul maxim de repetari la 100 până la 200 % din greutatea corpului) crescut pentru prese banc şi picior în grupul placebo. Grupul de tribulus experimentat o creştere în putere de presa picior numai.
[Cerere]
1. aplicate în domeniul de produs de sănătate, acesta poate fi folosit ca diretics, muşchi agent de enhaner şi aphrodiiac.
(2) aplicate în domeniul farmaceutic, poate fi folosit ca medicament de deprimant presiuni, scăderea tensiunii de grăsime, anti-cancer şi aşa mai departe.
[Tribulusand #39; s doza:]
Tribulus terrestris este adesea luate la o doză între 85-250 mg de trei ori pe zi, în timpul meselor.

Suntem mândri în introducerea-ne ca una dintre lider tribulus terrestris extract de producători şi furnizori în China pentru tine. Asistat de avansate de echipamente şi tehnologii, noi călduros bun venit vă pentru a cumpara vrac tribulus terrestris extract cu pret rezonabil la noi.

Hot Tags: Extractul de Tribulus terrestris, China, producatori, furnizori, în vrac
Produse conexe
Anchetă
Online customer service
Online customer service system