Categoria de produse
Contactati-ne

Shanghai Shine înaltă International Trade Co, Ltd

Adauga: camera 308, sfert de creatie Wanke Nord, No2000, florina Road, Pudong New District, Shanghai, China

Tel:86-21-66531378

Fax: 86-21-66531373

E-mail:sales@ingredient4health.com

Serviciul hotline
+86-21-66531378

Extract de orez negru

Ce este de orez negru? Orez negru si Zimi sunt din iarba planta orez cultivarea o caracteristicile pe termen lung a unei specii este în specii rare de orez, orez lipicios din categorie. Orez negru aspectul Mohei, bogate in nutrienti, perla neagra si rege al lumii de metri în reputaţie...

Detalii produs

Ce este de orez negru?
Orez negru si Zimi sunt din iarba planta orez cultivarea o caracteristicile pe termen lung a unei specii este în specii rare de orez, orez lipicios din categorie. Orez negru aspectul Mohei, bogate in nutrienti, perla neagra si rege al lumii de metri în reputaţie. În China antică cunoscut sub numele de Gongmi Black orez cu proteine, grăsimi, carbohidraţi, vitamine B, vitamina E, calciu, fosfor, potasiu, magneziu, fier, zinc şi alte elemente nutritive, bogate in nutrienti; Vindecarea corpului slăbiciune, ameţeli, hyphemia, părul alb, boala de ochi, durere de talie şi genunchi durere și Lâncezeală a extremităţilor; Prevenirea cancerului.


Numele produsului

Extract de orez negru

Parte a plantelor utilizate

Seminţe

Caietul de sarcini

Organice/convenţionale
Orez negru extract anthocyanin10 %-25_%
Negru riceprotein
Orez negru pigment
Amidon rezistent orez negru

Pachet

25kg/tambur

Orez negru (, de asemenea, cunoscut ca purple orez) este o serie de tipuri de orez din specia Oryza sativa L., dintre care unele sunt orez lipicios. Soiuri includ dar nu se limitează la orez negru indoneziană şi Thai orez jasmine negru. Orez negru este mare în valoarea nutritivă şi este o sursă de fier, vitamina E, antioxidanti (mai mult în afine). Coca bran (ultraperiferice strat) orez negru contine una dintre cele mai înalte niveluri de antociani antioxidanţii găsit în produsele alimentare. Bobul are o sumă similară de fibre la orez brun şi cum ar fi orez brun, are o uşoară, gust de nucă gust. În China, orez negru se pretinde a fi bun pentru rinichi, stomac şi ficat. Orez negru are o culoare negre adânci şi, de obicei, se transformă violet profund atunci când fierte. Culoarea violet închis este în primul rând datorita continutului de antociani, care este mai mare greutate decât cel de alte boabe colorate. Este potrivit pentru a face terci, desert, tort tradiţional chinezesc orez negru sau pâine. Taitei din orez negru, de asemenea, au fost produse.

Orez negru maro sau negru, hranitoare si are mare valoare comestibile şi medicinale, orez negru are istorie lungă de cultivare a cărei provocărilor #39; s vechi şi rare orez varietate. Extract de orez negru este extras din orez negru care conţine bogat antociani. Antociani este un fel de pigment solubil în apă, care poate fi transformat de clorofilă şi aparţine de flavonoide de compuşi fenolici. Este comun pentru a găsi în ţesuturile vegetale. Există mai mult de 300 diferite antociani în natură. Culoarea antocianinelor este afectat de multi factori, cum ar fi temperatura scazuta, anoxia şi deficit de fosfor.

Ce este funcţiile de Extract de orez negru?
1. negru Extract de orez are funcţia de a eliminarea radicalilor liberi;
2. Improvs cardiace musculare nutriţie şi reducerea consumului de oxigen miocardic;
3. negru Extract de orez poate afecta pe inhibarea evident la formarea aterosclerozei.
4. scavenges radicali liberi, elimina speckles, îmbunătăţeşte sănătatea cardiovasculară.
5. natural anti-oxidant.
6. naturale de pigment.
7. rezistente la mutaţii funcţia pentru a reduce formarea de factor cancerigen
8. negru Extract de orez are efecte anti-inflamatorii, care pot fi prevenite, inclusiv inflamaţie, inclusiv artrită, şi umflături.
În cazul în care doza de orez negru extract se aplică?

1. aplicate în domeniul alimentar, este, de asemenea, poate fi folosit ca aditiv alimentar şi colorant;
(2) aplicate în domeniul cosmetice, anthocyanidin este folosit în principal ca antioxidant, împiedicând radiaţiile UV.
3. aplică în domeniul de produs de sănătate, orez negru extract anthocyanidin capsulă de aprovizionare de un nou mod de a trata boli cardiovasculare aterosclerotice;

Suntem mândri în introducerea-ne ca una dintre lider orez negru extract de producători şi furnizori în China pentru tine. Asistat de avansate de echipamente şi tehnologii, noi călduros bun venit pentru a cumpăra extractul de orez vrac negru cu pret rezonabil la noi.

Hot Tags: extract de orez negru, China, producatori, furnizori, în vrac
Produse conexe
Anchetă
Online customer service
Online customer service system