Categoria de produse
Contactati-ne

Shanghai Shine înaltă International Trade Co, Ltd

Adauga: camera 308, sfert de creatie Wanke Nord, No2000, florina Road, Pudong New District, Shanghai, China

Tel:86-21-66531378

Fax: 86-21-66531373

E-mail:sales@ingredient4health.com

Serviciul hotline
+86-21-66531378

Extract de afine

Extract de afine (Vaccinium Myrtillus L.), care conţin antociani îmbunătăţeşte microcirculaţia şi regenerarea retinal violet pentru vederii sanatoase. Extractul de afine previne degenerescenta maculara si cataracta, este folosit pentru tulburări vasculare. Afine extrage Latină Nume: Vaccinium...

Detalii produs

Extract de afine (Vaccinium Myrtillus L.), care conţin antociani îmbunătăţeşte microcirculaţia şi regenerarea retinal violet pentru vederii sanatoase. Extractul de afine previne degenerescenta maculara si cataracta, este folosit pentru tulburări vasculare.
BilberryExtract
Numele latin: Vaccinium Myrtillus L.
Molecularformula:C27H31O16
Molecularweight:611.53
CAS:84082-34-8
EINECS:281-983-5
Puritate: aspect: purpleredpowder
Extracţie de tip: Solvent de extractie

Numele produsului

Extract de afine

Parte a plantelor utilizate

Fructe

Caietul de sarcini

Anthocyanidins 25 % UV,
Antocianinele/Anthocyanosides 36 % HPLC

Pachet

25kg/tambur

Introducere:
Afin (Vaccinium Myrtillus L.) este un arbust perena, ornamentala, care este frecvent întâlnite în climate diferite în păduri umede şi moorlands, mai ales în regiunile din a lumii şi în Suedia, Finlanda, etc. Densă de niveluri de antociani din afine de sprijin şi de a proteja structurile de colagen în vasele de sânge ale ochilor, asigurând puternic, sănătos de capilare, care transporta substante nutritive vitale pentru ochi muşchii şi nervii.
Afine a fost mult timp un remediu pentru viziune săraci şi andquot; blindness.andquot de noapte;. Testele clinice confirma că pronunţate verbal îmbunătăţeşte acurateţea vizuale la persoanele sănătoase, şi poate ajuta pe cei cu boli de ochi, cum ar fi pigmentară, Retinita, glaucom si miopie. În timpul al doilea război mondial, British Royal Air Force piloţi au mancat afine conserve înainte de noapte misiuni ca un ajutor pentru viziune de noapte. Afine funcţionează îmbunătăţind microcirculaţia şi regenerarea retinal violet, o substanţă necesară pentru buna vederii.
Afine este, de asemenea, utilizat în legătură cu vasculare şi sânge tulburări şi arată efectele pozitive atunci când tratarea varicelor, tromboză şi angină pectorală.
Beneficii:
1. imbunatatirea circulatiei la nivelul ochilor şi de a ajuta cu oboseala ochilor şi acuităţii vizuale
2. vindeca boli oculare, cataracta, glaucom, hemoragie de eyeground
3. face cu tulburari retiniene, zi şi noapte orbire, miopie şi retinită pignetic
4. a trata tulburări de circulație, varice şi alte probleme venoase şi arteriale
Funcţia:
1. afine este o sursă bogată de anthocyanosides, compuşi posedă proprietăţi antioxidant puternic, care poate proteja capilare de radicalii liberi, deoarece deteriorarea capilarelor este un factor principal în mai multe boli precum diabet zaharat, retinopatie, glaucom, cataracta si o boala de ochi numita macularDegeneration.
2. Anthocyanosides, de asemenea, pot promova formarea tesutului conjunctiv prin efectele lor protecţie sinteza colagenului și reparare şi, astfel, pot alsoImprove circulatia vasculara.
3. afine conţine, de asemenea, vitamina C, care este un alt antioxidant.
Aplicaţie:
1. trata tulburări de circulație, varice şi alte probleme venoase şi arteriale. Imbunatatirea circulatiei la nivelul ochilor şi de a ajuta cu oboseala ochilor şi acuităţii vizuale.
2. vindeca boli oculare, cataracta, glaucom, hemoragie de eyeground. Face cu tulburari retiniene, zi şi noapte orbire, miopie şi pignetic Retinita.

Suntem mândri în introducerea-ne ca una dintre lider afine extract de producători şi furnizori în China pentru tine. Asistat de avansate de echipamente şi tehnologii, noi călduros bun venit pentru a cumpăra extractul de afine în vrac cu pret rezonabil la noi.

Hot Tags: extract de afine, China, producatori, furnizori, în vrac
Produse conexe
Anchetă
Online customer service
Online customer service system