Categoria de produse
Contactati-ne

Shanghai Shine înaltă International Trade Co, Ltd

Adauga: camera 308, sfert de creatie Wanke Nord, No2000, florina Road, Pudong New District, Shanghai, China

Tel:86-21-66531378

Fax: 86-21-66531373

E-mail:sales@ingredient4health.com

Serviciul hotline
+86-21-66531378

Ginkgo Biloba frunze Extract

Ginkgo mult timp a fost cultivat in China; Unii copaci plantati la templele sunt considerate a fi vechi de peste 1500 de ani. Ginkgos se adapta bine la mediul urban, tolerarea poluării şi limitează solului spaţii. Rar acestea suferă de probleme de boli, chiar si in conditii urbane, şi sunt atacate de puţini...

Detalii produs

Numele produsului

Extract de Ginkgo biloba

Parte a plantelor utilizate

Frunze

Caietul de sarcini

Ginkgoflavon Glycosides≥24 %


Ginkgoflavon Glycosides≥24 %, lactone Total Lacosides≥6 %


Ginkgoflavon Glycosides≥24 %, lactone Total Lacosides≥6 %, Ginkgolic acids≤10ppm


Ginkgoflavon Glycosides≥24 %, lactone Total Lacosides≥6 %, Ginkgolic acids≤5ppm


Ginkgo biloba extract USP


Ginkgo biloba extract de EP

Pachet

25kg/tambur

Ginkgo mult timp a fost cultivat in China; Unii copaci plantati la templele sunt considerate a fi vechi de peste 1500 de ani. Ginkgos se adapta bine la mediul urban, tolerarea poluării şi limitează solului spaţii. Rareori acestea suferă de probleme de boli, chiar si in conditii urbane, şi sunt atacate de insecte câteva. Din acest motiv, şi pentru frumuseţea lor generale, ginkgos sunt excelente urbane şi umbra copacilor, şi sunt larg plantate-a lungul multe străzi.

Ginkgo biloba extract este un extract natural, derivat din frunze de copac chinezesc ginkgo, numit, de asemenea, părul fetei copac.
Ginkgo biloba extract a fost studiat pe scară largă pentru eficiente antiinflamatoare, antioxidante, efectele formarea de trombocite şi stimularea circulaţiei. Conform cercetărilor actuale, este legată de îmbunătăţiri în funcţia cognitivă, menţinând un spirit pozitiv, creşterea de energie, îmbunătăţirea memoriei şi reducerea simptomelor legate de mai multe boli cronice.

Funcţia
1). anti-inflamator, excipienţi B poate inhiba eliberarea de enzime lizozomale;
2). reducerea tensiunii arteriale şi trata Sarcina induse de hipertensiune arterială, total flavonoide are dilatarea vaselor de sânge;
3). are control evident hiperlipidemie și steatoză hepatică;
4). consolidarea capitalului intelectual, îmbunătăţi memoria şi prevenirea demenţă.
Cerere
1). aplicate în domeniu de produse de sănătate, ca materie primă de sănătate de marfuri, extractul de ginkgo are evident efect întârzierea îmbătrânirii, spori imunitatea şi de a îmbunătăţi microcirculaţia;
2). în domeniul farmaceutic, utilizat pentru a trata boli cardiovasculare şi demenţă.
3). în cosmetice de câmp, din cauza sale antioxidanti sau dezarmeze radicalilor liberi este utilizat pe scară largă în produsele cosmetice pentru a preveni imbatranirea.

Suntem mândri în introducerea-ne ca una dintre lider ginkgo biloba frunze extract de producători şi furnizori în China pentru tine. Asistat de avansate de echipamente şi tehnologii, noi călduros bun venit vă pentru a cumpara vrac de ginkgo biloba frunze extract cu pret rezonabil la noi.

Hot Tags: extract de Ginkgo biloba frunze, China, producatori, furnizori, în vrac
Produse conexe
Anchetă
Online customer service
Online customer service system