Categoria de produse
Contactati-ne

Shanghai Shine înaltă International Trade Co, Ltd

Adauga: camera 308, sfert de creatie Wanke Nord, No2000, florina Road, Pudong New District, Shanghai, China

Tel:86-21-66531378

Fax: 86-21-66531373

E-mail:sales@ingredient4health.com

Serviciul hotline
+86-21-66531378

Extractul de pepene amar

Amar de pepene galben este fructul de momordica charantia L produse în zonele tropicale. Are un gust amar, cu caracteristica, racoare. În funcţie de farmacologie chineză tradiţională. Se poate expulza căldura, lumina ochilor, elimina toxine, scăderea zahărului din sânge şi revigora corpul uman. Este...

Detalii produs

Amar de pepene galben este fructul de momordica charantia L produse în zonele tropicale. Are un gust amar, cu caracteristica, racoare. În funcţie de farmacologie chineză tradiţională.
Se poate expulza căldura, lumina ochilor, elimina toxine, scăderea zahărului din sânge şi revigora corpul uman. Acesta este utilizat în reţetele populară în India, Africa si America de Sud-Est. Chrantin, ingredientul activ din aceasta este gălbuie praf galben, gust amar. Se poate trata pyreticosis, polidipsie, summerheat accident vascular cerebral, febră mare şi dureri, claudiu, erizipel apthae maligne, diabet zaharat şi SIDA.

Numele produsului

Extractul de pepene amar

Parte a plantelor utilizate

Fructe

Caietul de sarcini

Charantin 10 % - 20 %

Pachet

25kg/tambur

Plante Momordicacharantia face parte din familia cucuritaceae si este cunoscut ca pepene amar. Tineri licitaţie fructul este comestibil. Din cauza gustului se dobândeşte faima cu migală. Este originar din părţile tropicale ale Asiei şi distribuite pe scară largă în subtropicale, tropice şi zona temperată cald. Pepene amar este bogat in vitamina B, C, calciu, fier şi aşa mai departe.
Li Shi Zhen, om de ştiinţă medicală în provocărilor #39; s dinastiei Ming, a declarat că pepene amar a avut efect ofandquot; eliminarea rău de căldură, atenuarea oboselii, purificarea mintii, compensare viziunea, qi-ului de tonifierea si fortificarea yang andquot;. Potrivit cercetărilor moderne, acesta poate reduce glicemia evident. Are anumite efect curativ la diabet. Are anumite efecte la bolile virale
şi cancer.
În medicina tradiţională pe bază de plante, pepene amar este gandit pentru a stimula functia digestiva şi de a îmbunătăţi poftei de mâncare. Acest lucru nu a fost încă să fie testate în studiile umane. Fiind un element de alimente relativ comun, pepene amar a fost utilizate în mod tradiţional pentru o gamă largă de condiţii de oamenii din regiunile tropicale. Numeroase infectii, cancer şi diabet sunt printre cele mai frecvente condiţii pe care acesta a fost pretinse a improve.1 fructe necoapte, seminte si parti aeriene de Momordica charantia Linn. au fost folosite în diferite părţi ale lumii pentru a trata diabetul. Frunze şi fructe au ambele fost utilizate pentru a face ceaiuri şi bere sau la supe de sezon în lumea occidentală. In prezent capsule de pepene amar si tincturi sunt disponibile pe scară largă în lumea occidentală, unde in medicina naturista acestea sunt folosite pentru diabet zaharat, HIV şi alte virusuri, răceli şi gripă şi psoriazis.
Pere balsam miroase amar, non-toxice, sexuale rece, inima, ficat, splina, pulmonar a clar căldură potoli setea, căderea tensiunii arteriale, sânge de grăsime.
Participarea la insolatie, polidipsie de căldură, căldură furuncle, excesive căldură erupţii cutanate, diaree, inflamat, conjunctivita, dureroase, rosii si umflate claudiu umflate erizipel, arsuri, oligurie şi alte tulburări. În plus, conținutul de vitamina C din pere balsam este foarte mare, am preveni scorbutul, protejarea membranei, prevenirea aterosclerozei, îmbunătăţi capacitatea organismului de stres, proteja inima, şi aşa mai departe
Definiţie:
Extractul de pepene amar este forma concentrat de fructe pepene amar. Un pepene amar este o plantă agăţătoare tropicale, care este legat de castraveţi şi de pepeni. Planta creste în principal în sudul Asiei, China, Africa si Caraibe.
Fructe coapte de pepene amar a fost sugerat să prezinte unele remarcabile efecte anti-cancer, dar nu există absolut nici o dovadă că acesta poate trata cancerul. Cu toate acestea, studiile preliminare par să confirme că pepene amar poate îmbunătăţi controlul glicemiei la persoanele cu adult - debutul diabetului zaharat (diabet de tip II).
Funcţia
1. antidiabetice efect: amar extract de pepene galben au funcţia de a reglementa nivelul de zahar din sange. Pepene amar contine saponine steroidice, cum ar fi charantin, peptide insulin-like şi alcaloid, aceste substanţe face amar de pepene galben se încadrează sugaractivity de sânge.
2. antivirale funcţia: extract de pepene amar standard a fost confirmat eficient pentru psoriazis, susceptibilitatea cauzate de cancer, complicatii neurologice cauzate de durere, şi poate întârzia debut de cataracta sau retinopatie şi inhibite virusul SIDA prin distrugerea ADN de tviral filtrare.
3. bun efect pentru pierde greutate: RPA extrase din extract de pepene amar are efect bun pentru a reduce greutatea.

Suntem mândri în introducerea-ne ca una dintre lider pepene amar extract de producători şi furnizori în China pentru tine. Asistat de avansate de echipamente şi tehnologii, noi călduros bun venit vă pentru a cumpara vrac extract de pepene amar cu pret rezonabil la noi.

Hot Tags: extract de pepene amar, China, producatori, furnizori, în vrac
Produse conexe
Anchetă
Online customer service
Online customer service system