Categoria de produse
Contactati-ne

Shanghai Shine înaltă International Trade Co, Ltd

Adauga: camera 308, sfert de creatie Wanke Nord, No2000, florina Road, Pudong New District, Shanghai, China

Tel:86-21-66531378

Fax: 86-21-66531373

E-mail:sales@ingredient4health.com

Serviciul hotline
+86-21-66531378

Citrus Aurantium Extract

Citrice Aurantium, de asemenea, cunoscut sub numele de amar de portocale sau Sevilia portocaliu, este o plantă folosită în scopuri medicinale în China, America de Sud, India şi America de Nord. O bucată de ştiri publicate în American Heart Association ' s jurnal accident vascular cerebral, sugerează că consumul de citrice pot reduce femei ' s accident vascular cerebral...

Detalii produs

Citrice Aurantium, de asemenea, cunoscut sub numele de amar de portocale sau Sevilia portocaliu, este o plantă folosită în scopuri medicinale în China, America de Sud, India şi America de Nord. O bucată de ştiri publicate în American inima Associationand #39; s jurnal accident vascular cerebral, sugerează că consumul de citrice pot reduce womenand #39; s riscul de accident vascular cerebral.

Numele produsului

Citrice Aurantiumextract

Partof plantelor folosite

Fructe

Caietul de sarcini

Synephrine 6 % - 98 %


Bioflavones 40 %


Hesperidina 20 % - 40 %

Pachet

25kg/tambur

Citrus Aurantium Extract se referă la un arbore citrice şi fructe. Este hibrid intre citrus maxima si citrice reticulat. Multe soiuri de amar de portocale (citrus aurantium) sunt utilizate pentru lor ulei esenţial, care este utilizat în parfumuri, ca un condiment şi ca solvent.
Citrice aurantium Extract este, de asemenea, folosite in medicina naturista ca stimulent şi pofta de mâncare suprima, din cauza sale ingredient activ, Suplimentele de citrice aurantium synephrine au fost legate de o serie de efecte secundare grave şi decese şi grupurile de consumatori avocat evitând utilizarea medicală de fructe.
Extract de citrice aurantium este un medicament frecvent utilizat pentru pierderea în greutate. În timp ce eficacitatea sa este pe larg dezbătut, citrus aurantium extracthas câştigat popularitate semnificativă ca o alternativa la Efedrina, o substanţă asemănătoare, care a fost făcută ilegal sau limitata in multe tari din cauza riscurilor de sănătate şi utilizarea sa ca un precursor în fabricarea ilicită de Metamfetamina.
Există totuşi fără apariţia divertedcitrus aurantium extractfor ulei vegetal de amfetamine, şi în mod natural occurringcitrus aurantium extractis din cauza sale fenolice grup, improprii pentru astfel de diversiune. Produsele care conţin amar de portocale sau synephrine sunt suspectate de a provoca reacţii adverse cardiovasculare.
Citrus aurantium extractis derivat în primul rând din fructele imature de citrice aurantium, un arbore citrice relativ mici, dintre care multe din denumirile sale mai comune includ Bitter Orange, Orange acru şi Zhi shi.
Synephrineis derivate din pom fructifer cunoscut sub numele de Citrus Aurantium, care este originar din Vietnam. A canstimulant sistemului nervos simpatic, care la rândul său creează o creștere în rata de inima. este, de asemenea, un supliment de mare pentru a permite corpului posibilitatea de a elibera grăsime din celulele adipoase pentru a fi arse pentru energie, care este cunoscut ca lipoliza şi de a creşte ţi rata metabolismului bazal.
1. Enhance acţiunea de vitamina c: relief coaggualtion de celule din sânge în conjunctivei de guinea porc din cauza lipsei de vitamina c; este, de asemenea, raportat că se poate reduce coaggualtion de celule din sânge în cal. durata de viata a Şobolanii este prelungit, atunci când produsul este alimentat cu trombogenic furaje sau hrana pentru animale care pot provoca atherosis. poate ridica thevitamin cconcentration glandei suprarenale, splina şi celule albe din sânge în cobai.
2. anti-virale capacitate: atunci când fibrocytes de soareci sunt tratate cu produsul în 200 g/ml de soluție, celulele pot rezista atac de virus de stomatita Cheratoconjunctivita pentru 24 de ore. celule HeLa tratate cu produsul poate rezista infecţie de la virusul gripei. activitatea antivirală a produsului poate fi atenuat de hyaluronidase3. alte: prevenirea prejudiciului la rece; inhiba aldehidă reductaza în lentilă de şobolan ochii.

Suntem mândri în introducerea-ne ca una dintre lider citrice aurantium extract de producători şi furnizori în China pentru tine. Asistat de avansate de echipamente şi tehnologii, noi călduros bun venit vă pentru a cumpara vrac extract de citrice aurantium cu pret rezonabil la noi.

Hot Tags: extract de citrice aurantium, China, producatori, furnizori, în vrac
Produse conexe
Anchetă
Online customer service
Online customer service system