Categoria de produse
Contactati-ne

Shanghai Shine înaltă International Trade Co, Ltd

Adauga: camera 308, sfert de creatie Wanke Nord, No2000, florina Road, Pudong New District, Shanghai, China

Tel:86-21-66531378

Fax: 86-21-66531373

E-mail:sales@ingredient4health.com

Serviciul hotline
+86-21-66531378

Saw Palmetto Extract

Timp de secole, brut extractele de saw palmetto au fost folosite pentru a îmbunătăţi producţia de spermă şi de a creşte dimensiunea sanilor si vigoarea sexuala, dar ' s cele mai eficiente şi numai ştiinţific bazate pe utilizarea este de a îmbunătăţi simptome de benigne prostatic hiperplazia. Saw palmetto, este singura specie...

Detalii produs

Timp de secole, brut extractele de saw palmetto au fost folosite pentru a îmbunătăţi producţia de spermă şi de a creşte dimensiunea sanilor si vigoarea sexuala, dar itand #39; s cele mai eficiente şi numai ştiinţific bazate pe utilizarea este de a îmbunătăţi simptome de benigne prostatic hiperplazia. Saw palmetto, este singura specie în prezent clasificate în genul Serenoa. Acesta a fost cunoscut de o serie de sinonime, inclusiv Sabal serrulatum, sub ce nume este încă frecvent appearin medicina alternativa. Acesta este un palmier mici, în mod normal, ajungând la o înălţime de aproximativ 2-4 m. Trunchiul acestuia este întins, şi creşte în tufe sau tufişuri dese în ţinuturile de coastă cu nisip sau ca subetaje în pădurile de conifere sau foioase hamace.

Numele produsului

Extract de Saw palmetto

Parte a plantelor utilizate

Fructe

Caietul de sarcini

25 % - 45 % acizi graşi
Ulei de Saw palmetto 90 %

Pachet

25kg/tambur
180kg/otel tambur

Saw Palmetto este o planta mica, palmier, cum ar fi originara din America de Nord. Colonişti americani nativi americani şi începutul folosit fructe de padure pentru a trata problemele asociate cu organele genitale, ale tractului urinar si genital. Aceasta planta este numit andquot; catheterandquot; din plante din cauza efectului terapeutic asupra gâtului vezicii urinare şi prostatei la barbati. Saw Palmetto este utilizat pe scară largă în Germania, Canada, Marea Britanie şi acum SUA pentru alimentele care beneficiază de prostata si ale tractului urinar. Acesta a fost comercializat ca un afrodisiac pentru bărbaţi şi femei.
Constitutive de active sunt ulei volatil, saponina steroidice, taninuri şi polizaharide. Saw Palmetto este un tonic, şi este una din câteva remedii din plante considerate a fi anabolic - întăreşte şi construieşte organism ţesuturi.
Pentru barbati se tratează o prostata mărită şi slăbit. A demonstrat acţiune semnificative în tratamentul unor afecţiuni asociate cu hipertrofie benigna de prostata (HBP).
Saw palmetto extract de lucrări pentru a preveni transformarea în dihidrotestosteron, testosteron hormon crezut că a provoca prosterneze celulele să se multiplice, care să conducă la o extinsă de prostată. Este folosit în principal ca un diuretic şi să ton vezicii urinare prin îmbunătăţirea fluxului urinar, şi alinarea tulpina. Utilizarea regulată a saw palmetto poate reduce frecventa de urinare, mai ales in timpul noptii, care permite expulzarea complet vezica şi reducând inflamaţia vezicii urinare şi extinsă culcat la pământ.
Saw palmetto, este singura specie în prezent clasificate în genul Serenoa. Acesta a fost cunoscut de anumber de sinonime, inclusiv Sabal serrulatum, sub ce nume mai frecvent apare în alternativemedicine. Acesta este un palmier mici, în mod normal, ajungând la o înălţime de aproximativ 2-4 m (3 – 6 ft). Trunchiul acestuia este întins, şi creşte în tufe sau tufişuri dese în ţinuturile de coastă cu nisip sau ca subetaje în hamace de pădure orhardwood pin.
Este endemică pentru sud-estul Statelor Unite, cel mai frecvent de-a lungul câmpiile Atlantic şi Golful coastă, dar, de asemenea, în măsura în care căile ca sudul Arkansas. Este o planta consistent; foarte lent în creştere, şi mult timp a trăit, cu unele plante, mai ales în Florida, fiind la fel de vechi ca 500-700 de ani.
Saw Palmetto inhibă acţiune de testosteron pe prostata, astfel este utilizat pe scară largă pentru tratarea HBP.
•Saw palmetto, de asemenea, previne legarea de DHT de receptorii androgeni, astfel ajută cu pierderea parului.
•Saw palmetto inhibă activitatea receptorilor androgeni şi estrogeni şi ajută la bărbaţi şi femei să
hormoni de echilibru.
•Saw inflamaţia de cura palmetto: planta ajută la tratarea vezicii urinare inflamaţia şi ajută cu fluxul urinar.
•Saw palmetto pentru femei: femeile folosesc, de asemenea, Saw Palmetto planta pentru a stimula creşterea sânilor şi
de asemenea, pentru tratarea iritabilitate uterin.
•Saw palmetto este, de asemenea, utilizat pentru a trata impotenta, frigidity, şi, de asemenea, folosit ca un afrodisiac. Unele newevidence Arată că Saw Palmetto, de asemenea, poate ajuta cu deficiente tiroidiene.
•Saw palmetto este folosit pentru a şterge congestie în piept, pentru a trata tusea.

Suntem mândri în introducerea-ne ca una dintre lider saw palmetto extract de producători şi furnizori în China pentru tine. Asistat de avansate de echipamente şi tehnologii, noi călduros bun venit vă pentru a cumpara vrac saw palmetto extract cu pret rezonabil la noi.

Hot Tags: extract de Saw palmetto, China, producatori, furnizori, în vrac
Produse conexe
Anchetă
Online customer service
Online customer service system