Categoria de produse
Contactati-ne

Shanghai Shine înaltă International Trade Co, Ltd

Adauga: camera 308, sfert de creatie Wanke Nord, No2000, florina Road, Pudong New District, Shanghai, China

Tel:86-21-66531378

Fax: 86-21-66531373

E-mail:sales@ingredient4health.com

Serviciul hotline
+86-21-66531378

Extract de Tubulosa Cistanche

Ce este Cistanche? Extractul de tubulosa Cistanche a fost utilizat pentru aproape 2.000 de ani pentru a trata o gamă largă de probleme medicale. De exemplu, este frecvent prescris de către practicieni de medicina holistica pentru a trata problemele legate de o persoană ' s de sănătate sexuală, cum ar fi impotenta, fertilitatea,...

Detalii produs

Ce este Cistanche?

Extractul de tubulosa Cistanche a fost utilizat pentru aproape 2.000 de ani pentru a trata o gamă largă de probleme medicale. Forexample, acesta este frecvent prescris de către practicieni de medicina holistica pentru a trata problemele legate de apersonand #39; s sănătate sexuală, cum ar fi impotenta, fertilitate, ejacularea precoce si crampele menstruale.
În plus, este considerat a ajuta digestia şi scuti constipaţie cele mai severe. Whilecistanche este adesea folosit pentru a trata probleme de sanatate pur şi simplu pentru că acesta a fost folosit în mod fiabil pentru somany ani, noi studii sunt emergente care indică faptul că ştiinţa poate sprijini utilizarea sa pentru un număr de evengreater de boli.

Numele produsului

Extractul de tubulosa Cistanche

Parte a plantelor utilizate

Rădăcină

Caietul de sarcini

Echinacoside 8 % - 25 %


Verbascoside 4 % - 10 %

Pachet

25kg/tambur

Cistanche a fost utilizat pentru aproape 2.000 de ani pentru a trata o gamă largă de probleme medicale. De exemplu, este frecvent prescris de către practicieni de medicina holistica pentru a trata problemele legate de o personand #39; s sănătate sexuală, cum ar fi impotenta, fertilitate, ejacularea precoce si crampele menstruale. În plus, este considerat a ajuta digestia şi scuti constipaţie cele mai severe. În timp ce cistanche este adesea utilizat pentru a trata probleme de sanatate pur şi simplu pentru că acesta a fost folosit în mod fiabil pentru atât de mulţi ani, noi studii sunt emergente care indică faptul că ştiinţa poate sprijini utilizarea sa pentru un număr mai mare de boli.

Chiar în timpurile moderne, cistanche este una din cele mai populare plante utilizate în medicina chineză, în cazul în care este stiu ca rou cong rong. Deşi de obicei creşte în Asia şi Orientul Mijlociu, utilizarea sa a devenit tot mai populare din intreaga lume. Ca urmare, unii botanişti simt că planta devine mai dificil de a găsi în habitatele nativ. În timp ce nu se consideră în pericol, acesta este monitorizat, în special în ceea ce priveşte folosirea sa în comerţ global.
Tulpini cărnoase uscate de Cistanche deserticola în cunoscută în China ca Rou Congrong. În Japonia, specie folosită este Cistanche salsa. Cistanche creşte, de asemenea, în Mongolia. În funcţie de un cercetător chinez, andquot; Rou Cong-rongandquot; (Herba Cistanchis) este unul dintre medicamente frecvent folosite in medicina traditionala chineza.

Ce este funcţiile Cistanche Extract?
(1) sănătate sexuală
O parte din popularitatea se invarte in jurul cistanche este utilizat pentru a trata problemele legate de sexualhealth. Chiar şi în culturile occidentale, mulţi oameni beau ceai sau consuma praf extracte cu plante medicinale. Oamenii cred că puteţi creşte un womanand #39; s fertilităţii şi care este deosebit de util forwomen cu dificultate conceperea. Mulţi oameni folosesc plante medicinale pentru a trata impotenţă şi prematureejaculation, precum şi.
2. constipaţie
De obicei, acesta este rezervat pentru persoane cu constipaţie cronică, cum ar fi persoane mai în vârstă, postpartumwomen, şi oameni care sunt ţintuit la pat. Acesta este adesea combinată cu alte plante, cum ar fi seminţele din plante de cânepă, în special atunci când este utilizat pentru a trata probleme digestive, cum ar fi constipaţie.
3. sistemul imunitar
Noi studii ştiinţifice arată dovezi de eficacitate de ierburi. De exemplu, unele studiesshow că cistanche pot fi folosite pentru a lupta împotriva îmbătrânirii. Acest lucru, de asemenea, a făcut planta foarte popular în bothEastern şi culturile occidentale. În plus, acesta este gandit pentru a preveni oboseala şi creşterea energiei. Unele studii arată că poate îmbunătăţi memoria şi de a îmbunătăţi sistemul imunitar. Manypeople cred că planta va funcţiona ca un anti-inflamator şi că el poate chiar ajuta scăderea bloodpressure.

Desertliving Cistanche Extract de plante medicinale (Cistanche tubulosa extras; Extract de Cistanche Deserticola; Caracteristici Caulis Cistanchis Extract) în dieta zilnică a omului care se bucura de una dintre cea mai lungă de viaţă din lume. Cistanche tubulosa joacă un rol important pentru longevitatea lor.
Imgredients activ de Cistanche tubulosa sunt echinacoside şi acteoside, glicozide phenylethanoid. Acteoside, un polifenol, este un antioxidant puternic, care este de 15 ori mai activ decât resveratrol.

Suntem mândri în introducerea-ne ca una dintre lider cistanche tubulosa extract de producători şi furnizori în China pentru tine. Asistat de avansate de echipamente şi tehnologii, noi călduros bun venit vă pentru a cumpara vrac cistanche tubulosa extract cu pret rezonabil la noi.

Hot Tags: extract de Cistanche tubulosa, China, producatori, furnizori, în vrac
Produse conexe
Anchetă
Online customer service
Online customer service system