Categoria de produse
Contactati-ne

Shanghai Shine înaltă International Trade Co, Ltd

Adauga: camera 308, sfert de creatie Wanke Nord, No2000, florina Road, Pudong New District, Shanghai, China

Tel:86-21-66531378

Fax: 86-21-66531373

E-mail:sales@ingredient4health.com

Serviciul hotline
+86-21-66531378

Extract de rodie

Rodie este un fruct care este foarte bogat in nutrienti, ceea ce îl face destul de popular în întreaga lume. Fructul provine din zonele de Nord India, Pakistan, Iran si Afganistan, deşi, de asemenea, creste in Malaezia peninsulară, Asia de Sud, California, Armenia, Africa tropicala si altele. Acest lucru...

Detalii produs

Rodie este un fruct care este foarte bogat in nutrienti, ceea ce îl face destul de popular în întreaga lume. Fructul provine din zonele de Nord India, Pakistan, Iran si Afganistan, deşi, de asemenea, creste in Malaezia peninsulară, Asia de Sud, California, Armenia, Africa tropicala si altele. Acest fruct are o textura foarte tare la exterior, care poate fi galben-portocaliu, rosu sau violet. Interior de rodie este umplut cu roz arils cu semintele din interior care sunt suculente şi dulci.

Numele produsului

Extract de rodie

Parte a plantelor utilizate

Piele de fructe

Caietul de sarcini

UV de 30-60 % polifenoli
%-40_% de acid20 elagic

Pachet

25kg/tambur

Acid de ExtractEllagic rodie are proprietăţi antioxidante, anti-mutagene şi anti-cancer. Studiile au demonstrat activitatea anti-cancer pe celulele de cancer de sân, esofag, piele, colon, prostata si pancreasului. Mai exact, Acidul elagic previne distrugerea genei P53 de celulele canceroase. Acidul elagic poate lega cu cancer provocând moleculele, astfel făcându-le inactiv. În studiul lor efectele acidului elagic dietetice pe şobolan hepatică şi esofagian fixarea mucoasei P450 şi faza II enzime. Ahn D et al au arătat că Acidul elagic cauzează o scădere totală fixarea mucoasei hepatică şi o creştere în unele hepatică faza II enzima activităţi, astfel consolidarea capacităţii de ţesuturile ţintă pentru detoxifierea intermediare reactive. Acid elagic a arătat, de asemenea, un efect de chemoprotective împotriva diferitelor tipuri de cancer de induse chimic. Acid elagic, de asemenea, a fost spus pentru a reduce Bolile cardiace, malformaţii congenitale, probleme hepatice, şi pentru a promova vindecarea ranilor

Beneficiile rodie
Regenera Cells.Pomegranate protejeaza epiderma si dermul de încurajarea piele regenerarea celulelor, ajutând la repararea tesuturilor, vindecarea rănilor şi încurajarea circulaţie a pielii care este de vindecare.

Proteja de Sun.Consuming rodie oferă pielea cu compusi care ajuta la protejarea impotriva radicalilor liberi care pot provoca daune de soare, cancerul şi Arsurile solare. Ulei de rodie o contine acid elagic antioxidante care pot ajuta pentru a inhiba tumorile pielii pentru a proteja organismul de cancer de piele.
Lent Aging.Pomegranates pot ajuta la prevenirea hiperpigmentare, pete de vârstă, liniile fine şi ridurile care sunt adesea provocate de Arsurile solare.
Produce Skin.Because tineresc rodii ajuta pentru a inmuia pielea si produce suplimentare de elastina si colagen se poate face pielea sa arate mai ferm, neted şi tineresc.
Ajutor cu Skin.Pomegranates uscat frecvent sunt adăugate în produsele pentru îngrijirea pielii, deoarece acestea au o structura moleculara, care poate penetra straturile profunde de cele mai multe tipuri de piele pentru a oferi suplimentar de umiditate.
Utilizarea uleios sau combinaţie Skin.Oily sau combinarea tipurilor de ten sunt acnee predispuse pot folosi rodie pentru a-adevăr aceste focare şi pentru a minimiza arsuri sau cicatrici care pot apărea în timpul breakouts.
[Funcţia]
Acid elagic, ingredientul activ din Punica granatum L., are următoarelefuncţii:
1) anti-cancer si anti-mutaţie. S-a dovedit a fi un eficient anti-cancerigen asupra carcinom de rect si colon, carcinom esofagian, cancer hepatic, cancer pulmonar, carcinom de limba si pielea.
2) zăgăzui pentru virusul imunodeficienţei umane (HIV) şi multe tipuri de microb şi virus.
3) antioxidant, coagulant, descenting arteriala si sedare.
4) trata tipuri de simptome cauzate de ridicat de zahăr din sânge, hipertensiune arterială.
5) rezista la ateroscleroza si tumorale.
6) rezista la antioxidance, senescenta inhibare şi albirea pielii.
[Cerere]
1) aplicat în domeniul cosmetice, extract de cactus este adăugat în diverse produse de îngrijire a pielii pentru acţiunea sa antiinflamatoare si antioxidative.
2)-aplicat în sănătate produs andamp; domeniul farmaceutic, extract de cactus frecvent utilizate în Terapia adjuvantă de nefrită, glycuresis, boli de inima, obezitate, hepatopathy şi mai mult.

Suntem mândri în introducerea-ne ca una dintre lider rodie extract de producători şi furnizori în China pentru tine. Asistat de avansate de echipamente şi tehnologii, noi călduros bun venit vă pentru a cumpara vrac rodie extract cu pret rezonabil la noi.

Hot Tags: extract de rodie, China, producatori, furnizori, în vrac
Produse conexe
Anchetă
Online customer service
Online customer service system