Categoria de produse
Contactati-ne

Shanghai Shine înaltă International Trade Co, Ltd

Adauga: camera 308, sfert de creatie Wanke Nord, No2000, florina Road, Pudong New District, Shanghai, China

Tel:86-21-66531378

Fax: 86-21-66531373

E-mail:sales@ingredient4health.com

Serviciul hotline
+86-21-66531378

Extract de orez roşu drojdie

Drojdie de orez roşu este orezul care a fost fermentat de drojdie roşu, monascus purpureus. Drojdie de orez roşu a fost folosit de către chinezi de mai multe secole ca un colorant alimentar alimente cu conservant, (drojdie de orez roşu este responsabil pentru culoarea roşie din Peking raţă), condimente si ingredient in vinul de orez. Red...

Detalii produs

Drojdie de orez roşu este orezul care a fost fermentat de drojdie roşu, monascus purpureus. Drojdie de orez roşu a fost folosit de către chinezi de mai multe secole ca un colorant alimentar alimente cu conservant, (drojdie de orez roşu este responsabil pentru culoarea roşie din Peking raţă), condimente si ingredient in vinul de orez. Drojdie de orez roşu continuă să fie un discontinue dietetice în China, Japonia, şi comunităţi din Asia în Statele Unite, cu un consum mediu estimat de 14-55 grame de red drojdie de orez pe zi per persoana.

Drojdie de orez roşu, de asemenea, a fost folosit in China de peste 1.000 de ani pentru scopuri medicinale. Drojdie de orez roşu a fost descrisă într-o listă antic chinez de droguri ca utile pentru îmbunătăţirea circulaţiei sanguine şi pentru atenuarea indigestie si diaree. Acolo este, de asemenea, interesul crescut în evaluarea red drojdie de orez pentru utilizare ca o andor de colorant alimentar natural conservant.

Numele produsului

Drojdie de orez roşu

Parte a plantelor utilizate

Seminţe

Caietul de sarcini

0,4-3 % Monacolin K

Pachet

25kg/tambur

Drojdie de orez roşu, sau monascus purpureus, este drojdie cultivate pe orez. Acesta a fost folosit ca un discontinue dietetice în multe ţări din Asia şi în prezent este folosit ca un supliment nutritiv necesar pentru a gestiona cholesterollevels. Folosit in China de peste o mie de ani, red drojdie de orez a gasit acum drumul la consumatorii americani în căutarea de alternative la statine terapie.

În medicina tradiţională chineză, drojdie de orez roşu a fost folosit pentru a îmbunătăţi circulaţia sângelui şi de a ajuta la digestie. Acum a fost găsit pentru a mai mici de lipide din sânge, inclusiv colesterolul si trigliceridele. Utilizarea înregistrate de drojdie de orez roşu merge înapoi în ceea ce priveşte dinastiei chineze Tang în 800 d.Hr.

Beneficiile pentru sănătate Red drojdie de orez se găsesc în compuşii săi, cunoscut ca monacolins, cunoscut de a inhiba sinteza de colesterol. Unul dintre aceşti compuşi, monacolin K, este cunoscut pentru inhibarea HMG-CoA reductaza, o enzimă care declanşează producerea de colesterol.

Din cauza acestor natural statine, drojdie de orez roşu este vândut ca un peste contra colesterol control supliment. Studiile la om, care a început în anii 1970, au confirmat beneficiile red drojdie de orez în scăderea colesterolului.
Un studiu la scoala de medicina UCLA din 83 oameni cu valori crescute ale colesterolului au arătat o reducere semnificativă a nivelului de colesterol, LDL şi trigliceride lor totală după douăsprezece săptămâni. Studiu participantii s-au dat 2,4 grame de drojdie de orez roşu zilnic şi au mâncat o dieta cu cel mult 30 % aportul de grăsimi.

Drojdie de orez roşu a fost prima oară în China, a 1000 de ani de producţie, cerere istorie. Este unic în China şi în ţările vecine, produsul de fermentaţie tradiţionale de orez.

Drojdie de orez rošu este produs de Monascus purpureus cu cereale si apa ca materii prime în fermentarea solid-state 100 %. Conform rezultatelor la finalizarea analizei HPLC, Monacolin K (sau mevinolin) în naturale drojdie de orez rošu este în principal sub formă de acid forma Monacolin K (sau acid Mevinolinic în intervalul de 60-85 %), în loc de forma lactoná. Rezultatele au demonstrat acest produs este cu adevărat realizate din procesul de fermentare. O altă trăsătură caracteristică a acestui produs este că nu există nici o citrinin. Ergosterol, acizi graşi nesaturaţi, aminoacizi, γ-GABA si peptide activă se găsesc în acest produs, enduing acest produse mai funcţional degradeuri şi substanţe nutritive.

În plus faţă de utilizarea sa culinară, drojdie de orez roşu este de asemenea folosit în medicina naturistă chinezească tradiţionale şi medicina tradiţională chineză. Utilizarea sa a fost documentată încă din Dinastia Tang din China în 800 d.Hr. şi luate pe plan intern pentru a revigora organismul, ajuta la digestie, şi scoateţi andquot; blockagesandquot de sânge; (care ar putea referi la ce ştiinţă de astăzi a documentat ca efect hipocolesterolemiant)

Suntem mândri în introducerea-ne ca una dintre lider red drojdie de orez extract de producători şi furnizori în China pentru tine. Asistat de avansate de echipamente şi tehnologii, noi călduros bun venit vă pentru a cumpara vrac roşu drojdie orez extract cu pret rezonabil la noi.

Hot Tags: extract de drojdie de orez roşu, China, producatori, furnizori, în vrac
Produse conexe
Anchetă
Online customer service
Online customer service system