Categoria de produse
Contactati-ne

Shanghai Shine înaltă International Trade Co, Ltd

Adauga: camera 308, sfert de creatie Wanke Nord, No2000, florina Road, Pudong New District, Shanghai, China

Tel:86-21-66531378

Fax: 86-21-66531373

E-mail:sales@ingredient4health.com

Serviciul hotline
+86-21-66531378

Extract de trifoi rosu

Trifoi roşu, o plantă sălbatică folosit ca păşunat hrană pentru vite şi alte animale, a fost de asemenea folosit ca medicament pentru a trata o gamă largă de condiţii. Acestea au inclus cancer, mastita (inflamatia de sân), tulburări comune, icter, bronşită, tuse spasmodică, astm, şi pielea...

Detalii produs

Trifoi roşu, o plantă sălbatică folosit ca păşunat hrană pentru vite şi alte animale, a fost de asemenea folosit ca medicament pentru a trata o gamă largă de condiţii. Acestea au inclus cancer, mastita (inflamatia de sân), tulburări comune, icter, bronşită, tuse spasmodică, astm, şi inflamatiile pielii, cum ar fi psoriazisul si eczemele. Trifoi roşu este gândul la andquot; purifyandquot; sânge de promovarea urină şi producţie mucoase, îmbunătăţirea circulaţiei, precum şi stimularea secreţiei de bilă. Recent, substanţe chimice specifice în Trifoi roşu – cunoscut ca isoflavone--au fost izolate şi testate pentru eficacitatea în tratarea o varietate de conditii. Deşi izolat isoflavone produse sunt foarte diferite din planta intreaga, ei au demonstrat promisiune în tratarea unui număr de condiţii asociate cu menopauza, precum bufeurile, sănătatea cardiovasculară şi pierderii osoase asociate cu osteoporoza

Numele produsului

Extract de trifoi rosu

Parte a plantelor utilizate

Partii aeriene

Caietul de sarcini

8 % - 40 % isoflavone

Pachet

25kg/tambur

Trifoi roşu actioneaza ca un antibiotic, reduce pofta de mâncare, purificator de sânge / depurative si relaxant. Bun pentru infecţii bacteriene, HIV şi SIDA, inflamarea plămânilor, afecţiuni inflamatorii intestinale, probleme renale, boli de ficat, boli de piele şi Slăbită sistemul imunitar. Trifoi roşu a fost dovedit a avea eficacitate pentru infecţii respiratorii.
Trifoi roşu este considerat a fi unul dintre cele mai bogate surse de izoflavone (chimice solubile în apă, care acţionează ca estrogenii şi se găsesc în multe plante). Este folosit pentru bufeuri/culorile, PMS, scăderea colesterolului, marirea sanilor si piept de sănătate, îmbunătăţirea producţiei de urină şi îmbunătăţirea circulaţiei sângelui.
Acesta este, de asemenea, utilizat pentru a ajuta la prevenirea osteoporozei, reduce posibilitatea de cheaguri de sânge şi placi arteriale şi limitând dezvoltarea de hiperplazia benignă de prostată.
Extract de Trifoi roşu este o substanţă derivată din instalația de Trifoi roşu şi folosit ca un medicament pe bază de plante. Acest trifoi este Europa, nord-vestul Africii si vestul Asiei, dar a fost introdusă în multe alte regiuni ale lumii. Deoarece conţine isoflavones şi multe elemente nutritive, extract de Trifoi roşu este adesea utilizat pentru a trata afectiuni cum ar fi erupţii cutanate, acnee, cancer, osteoporoza, simptomele menopauzei, şi boală de inimă. Gradul de eficacitate a extract de plante este dezbătută în comunitatea ştiinţifică.
Trifoi roşu, numit, de asemenea, trifolium pratense, iarba de vacă, beebread şi Lunca de trifoi, este un tip de creştere rapidă de planta din familia trifoi. Trifoi roşu a trei frunze şi tulpini subtiri, fuzzy, care culmina în patru până la şase ramuri, în funcţie de tipul. Mediu Trifoi roşu tulpini sunt mai scurte şi au ramuri mai puţine, în timp ce mamut de Trifoi roşu să crească mai inalti, au tulpini lungi, şi inflorescenţele mai mare. Inflorescenţele sunt rotunde si par roscat-roz spre partea exterioară a lor petale alungite, în creştere mai albi spre interiorul capului.
Trifoi roşu a fost folosit în mod tradiţional ca un agent medicinal de culturile asiatice, europene şi nativ American ca expectorant în astm, şi ca o alternativa (purificator de sânge) pentru a trata psoriazis, eczeme şi alte condiţii cronice de piele.
Trifoi roşu conţine isoflavones (compuşi de estrogen-ca), care poate imita efectul de estrogeni endogeni. Utilizarea de trifoi rosu pentru a ameliora simptomele menopauzei sa dovedit a fi uneori ineficiente, dar în condiţii de siguranţă. Isoflavone (cum ar fi irilone şi pratensein) din Trifoi roşu au fost folosite pentru a trata simptomele menopauzei. Un studiu mare, bine controlate de înaltă-isoflavone trifoi rosu extract de Suplimente au arătat o reducere modestă a hot Blitz-uri cu Promensil, dar nu Rimostil, comparativ cu placebo.
În mod tradiţional, Trifoi roşu s-au administrat ajuta la refacerea menstruatiei neregulate si pentru a echilibra nivelul acid-alcalin al vaginului pentru a promova concepţie.
Trifoi roşu a fost raportat pentru a fi utilizate pentru o varietate de scopuri medicinale, cum ar fi tratamentul de bronsita, arsuri, cancer, ulcere, sedare, astm, şi sifilis.
Este un ingredient în opt-planta essiac ceai.

Suntem mândri în introducerea-ne ca una dintre lider trifoi rosu extract de producători şi furnizori în China pentru tine. Asistat de avansate de echipamente şi tehnologii, noi călduros bun venit vă pentru a cumpara vrac red clover extract cu pret rezonabil la noi.

Hot Tags: extract de Trifoi roşu, China, producatori, furnizori, în vrac
Produse conexe
Anchetă
Online customer service
Online customer service system