Categoria de produse
Contactati-ne

Shanghai Shine înaltă International Trade Co, Ltd

Adauga: camera 308, sfert de creatie Wanke Nord, No2000, florina Road, Pudong New District, Shanghai, China

Tel:86-21-66531378

Fax: 86-21-66531373

E-mail:sales@ingredient4health.com

Serviciul hotline
+86-21-66531378

Avocado soia unsaponifiables

Avocado (Persea americana) este un arbore originar din centrul Mexicului, valoare comercială și sunt cultivate în climatele tropicale si mediteraneene din întreaga lume. Avocado soia unsaponifiables (adesea denumite ASU) sunt un extract de legume natural facut din uleiuri de avocado si soia...

Detalii produs

Avocado (Persea americana) este un arbore originar din centrul Mexicului, valoare comercială și sunt cultivate în climatele tropicale si mediteraneene din întreaga lume. Avocado soia unsaponifiables (adesea denumite ASU) sunt un extract de legume natural facut din uleiuri de avocado si soia. Ca supliment alimentar, avocado soia unsaponifiables s-au dovedit în studiile clinice pentru a avea efecte benefice asupra simptomelor osteoartritei.
Avocado (Persea americana) este un arbore originar din centrul Mexicului, clasificate în familie de plante dafinul împreună cu scortisoara, Camfor si dafin. Avocado sau alligator pear, de asemenea, se referă la fructe (punct de vedere botanic o mare boabe care conţine o singură sămânță) de copac.

Numele produsului

Avocado soia unsaponifiables ASU

Parte a plantelor utilizate

Fructe/semințe

Caietul de sarcini

Sterol 1:1 / 2:1

Pachet

25kg/tambur

Fructele de avocado sunt valoare comercială și sunt cultivate în climatele tropicale si mediteraneene din întreaga lume. Ei au un corp verde-jupuite, carnoase, care pot fi în formă de pară, în formă de ou sau sferice, şi când se coace dobândeşte după recoltare. Copacii sunt parţial de triticală şi adesea sunt propagate prin altoire pentru a menţine o calitate previzibil şi cantitatea de fructe.
Fructele de avocado sunt o sursa excelenta de vitamine si minerale, inclusiv vitaminele C, E beta-caroten si luteina, care sunt antioxidanti. Unele studii de cancer sugerează că luteina ajută combate radicalii liberi asociate cu cancerul de prostată. Antioxidanti interzice radicalilor de oxigen liber din organism a afecta celulele sanatoase. Studiile indică faptul că radicalii liberi sunt implicate în formarea de anumite celule canceroase și că antioxidanti pot ajuta de fapt, pentru a preveni unele forme de cancer. Alţi nutrienţi găsite în avocado si extract de avocado includ potasiu, fier, cupru şi vitamina B6.
Extract de avocado este ulei obținut din un avocado prin fie rece presa extractie, care produce ulei de groasă, verde; sau o extractie de căldură, care produce clar, ulei galben. Pulpa şi seminţele din fructe este aruncată, împreună cu fibre, dar cele mai multe grăsimi sănătoase, minerale si vitamine sunt prezente în ulei. Procesul de căldură pot degrada unele dintre substantele nutritive, astfel extractul obținut printr-un comunicat de presă rece este bogat nutritiv.
Industria de sănătate supliment a început să includă extract de avocado produse ca urmare a nivelului ridicat de substanţe nutritive prezente. Suplimente de prima au fost introduse în 1983, dar nu au fost deosebit de succes deoarece mulţi consumatori dezvoltat diaree la doza. Aceste primele versiuni au fost înlocuite cu preparate susţinute de presă, care nu au acest efect secundar destul de neplacute. Extract de avocado suplimente sunt disponibile într-o varietate de forme, inclusiv ulei, capsule, tablete si praf.
O serie de produse de frumusete folosi extract de avocado, inclusiv creme fata, masti, curăţat, lotiuni si produse pentru îngrijirea părului. Ulei bogat reface umiditatea în uscat părul şi pielea, un atribut care poate fi deosebit de atractiv pentru persoanele care trăiesc în zonele cu climă uscată. Vitamina A si Glutamina, un aminoacid gasit in extract de avocado, este util pentru protejarea pielii şi spălarea de pe celulele moarte. Faptul că uleiul este uşor absorbit avocado face o alegere bună pentru lotiuni de masaj şi alte hidratante.
Extract de avocado poate fi un ajutor de pierdere în greutate efectivă, precum şi. Grăsimi bune găsite în avocado de fapt, creşterea metabolismul, rata la care organismul arde calorii. Limitat studiile indică faptul că avocado reduce pofta de glucide şi să interacţioneze cu pancreasul pentru a reduce productia de insulina. Acest nivel mai scăzut de insulină reduce cantitatea de glucoza care este stocat sub forma de grasimi in organism. În timp ce studii cu privire la aceste beneficii de pierdere în greutate sunt foarte limitate, unii oameni care iau avocado extract de Suplimente ca suprima pofta de mancare raport rezultate satisfăcătoare.

Suntem mândri în introducerea-ne ca fiind unul dintre cei mai importanti producatori de unsaponifiables avocado soia şi furnizorii din China la tine. Asistat de avansate de echipamente şi tehnologii, noi călduros bun venit vă pentru a cumpara vrac avocado soia unsaponifiables cu pret rezonabil la noi.

Hot Tags: avocado soia unsaponifiables, China, producatori, furnizori, în vrac
Produse conexe
Anchetă
Online customer service
Online customer service system