Categoria de produse
Contactati-ne

Shanghai Shine înaltă International Trade Co, Ltd

Adauga: camera 308, sfert de creatie Wanke Nord, No2000, florina Road, Pudong New District, Shanghai, China

Tel:86-21-66531378

Fax: 86-21-66531373

E-mail:sales@ingredient4health.com

Serviciul hotline
+86-21-66531378

N-acetil-D-glucozamina

D N-acetil-Glucozamina este unitatea de bază de multe feluri de polysaccharose importante în celula de organism. Ea are multe importante funcţii fiziologice în organism, care poate consolida funcţia sistemului imunitar al organismului uman, vindeca tot felul de inflamaţie. Acesta poate fi utilizat în alimente anticancer,...

Detalii produs

N-acetil D-glucosamineis unitate de bază a multe tipuri de polysaccharose importante în celula de organism. Ea are multe importante funcţii fiziologice în organism, care poate consolida funcţia sistemului imunitar al organismului uman, vindeca tot felul de inflamaţie. Poate fi folosit în împotriva cancerului, alimente antioxidante sau aditiv alimentar pentru sugari şi îndulcitor de bolnavii de diabet zaharat.
N-acetil-D-glucosamineis o monomerul de acid hialuronic, care este unitatea de compoziţia de bază a organismului importante polizaharide. Extensiv există în unui exoschelet de crustacee și a devenit un nou tip de medicamente biochimice, droguri intermediare, high-end cosmetice si aditivi alimentari pentru funcţii importante, cum ar fi imunitate accesoriu, antioxidante, păstrarea umiditate, anti-gratuit radicalii, etc.
Formula moleculară: C8H15NO6
CAS:7512-17-6
Proprietăţi: albă cristalină, fără miros, gust uşor dulce, uşor dizolvate în apă, uşor dizolvă în metanol, etanol nedizolvate și alți solvenți organici.

Numele produsului

N-acetil-D-glucozamina

Origine

Crustacee

Caietul de sarcini

98%-102%

Pachet

25kg/tambur

N-acetil-D-Glucosamineis folosite pentru a consolida în principal, funcţia sistemului imunitar în parctice refrenele la cancer celule sau fibra corpuscul excessing incrementare, puteţi restrânge şi tratarea cancerului. Cu privire la toate tipurile de inflamatiile, acesta este capabil să terapie în mod eficient. Osoase, de asemenea, artrita si dureri articulare pot fi tratate. Whatand #39; s mai multe, produsul poate fi utilizat ca ingrediente alimentare şi aditivi, prea.
2-Acetamido-2-deoxy-D-glucose;2-(Acetylamino)-2-deoxy-D-glucose
Sinonime: N-acetil-D-glucozamina; N-Acetylglucosamine;2-Acetamido-2-deoxy-D-glucopyranose,
Alte nume: N-acetil-D-glucozamina, GlcNAc, Nicolae
N-Acetylglucosamine (N-acetil-D-glucozamina, sau GlcNAc, sau nicolae) este un derivat de monozaharide de glucoză. Este o amidă între glucozamina si acetic acid. Acesta are o formula moleculară a C8H15NO6, o masa molară a 221.21 g/mol, şi este semnificativ în mai multe sisteme biologice.
Este parte dintr-un biopolymer în peretele celulei bacteriene, construit la alternativ unităţi de acid GlcNAc şi N-acetilmuranic (MurNAc), reticulat cu oligopeptides la reziduul de lactic acid de MurNAc. Această structură stratificat este numit peptidoglycan (numit murein).
GlcNAc este unitatea monomerice de polimer chitină, care formează acoperiri exterioare de insecte si crustacee. Este componenta principală a peretii celulelor de fungi, radulas moluşte şi ciocuri cefalopode.
Polimerizat cu glucuronic acid, formează hyaluronan.
Funcţia principală şi cerere:]
1) N-acetil-D-glucosaminehas funcţie de tratarea reumatismului si artritei reumatoide
2) N-acetil-D-glucosaminecan de lucru ca un antioxidant de alimente si aditivi alimentari pentru sugari
3) N-acetil-D-glucosaminecan consolida funcţia de bodyand #39; s sistemul imunitar, inhiba creşterea excesivă a celulelor canceroase sau celule de fibre.
• [Cerere:]
N-acetil-D-glucosaminecan utilizat în Suplimentul de sănătate şi medicină.
N-acetil glucozamina s-ar putea ajuta la protejarea mucoasei stomacului şi intestinelor.
Donand #39; t confunda N-acetil glucozamina cu alte forme de glucozamina, cum ar fi glucozamina clorhidrat sau sulfat de glucozamina. Acestea nu pot avea aceleaşi efecte.
Glucozamina Citeste etichetele produselor cu atenţie pentru conţinutul lor. Majoritatea produselor de glucozamina contine glucozamina sulfat sau clorhidrat de glucozamina. Deşi sulfat de glucozamina si clorhidrat de glucozamina se comercializează împreună în combinaţie cu produse cu N-acetil glucozamina, acolo havenand #39; t fost nici studii umane care au evaluat aceste combinaţii pentru tratarea osteoartritei.
Pot vedea, de asemenea, chitosan ca un ingredient din unele produse de glucozamina. Chitosan este o formă de N-acetil glucozamina, care a fost modificat chimic.
N-acetil Glucozamina este luată pentru osteoartrita si boala inflamatorie intestinală (IBD), inclusiv colita ulceroasa si Crohnand #39; s bolii.

Suntem mândri în introducerea-ne ca fiind unul dintre cei mai importanti producatori de n-acetil-d-glucozamina şi furnizorii din China la tine. Asistat de avansate de echipamente şi tehnologii, noi călduros bun venit vă pentru a cumpara vrac n-acetil-d-glucozamina cu pret rezonabil la noi.

Hot Tags: n-acetil-d-glucozamina, China, producatori, furnizori, în vrac
Produse conexe
Anchetă
Online customer service
Online customer service system