Categoria de produse
Contactati-ne

Shanghai Shine înaltă International Trade Co, Ltd

Adauga: camera 308, sfert de creatie Wanke Nord, No2000, florina Road, Pudong New District, Shanghai, China

Tel:86-21-66531378

Fax: 86-21-66531373

E-mail:sales@ingredient4health.com

Serviciul hotline
+86-21-66531378

Seminţe de Griffonia Extract

5-HTP sau 5-hydroxytryptophan este un metabolit intermediar utilizat pentru producerea serotoninei. Serotonina este o substanţă foarte important care contribuie la promovarea normala a creierului şi funcţia nervoase. Serotonina este principalul neurotransmitator care acceptă starea de spirit, somn funcţii şi pofta de mâncare. 5-HTP 5-Hydroxytryptophan...

Detalii produs

Numele produsului

5-HTP

Caietul de sarcini

98 %

Pachet

25kg/tambur

5-HTP sau 5-hydroxytryptophan este un metabolit intermediar utilizat pentru producerea serotoninei. Serotonina este o substanţă foarte important care contribuie la promovarea normala a creierului şi funcţia nervoase. Serotonina este principalul neurotransmitator care acceptă starea de spirit, somn funcţii şi pofta de mâncare.
5-HTP 5-Hydroxytryptophan (5-HTP), cunoscut și ca oxitriptan (DCI), este un acid natural amino şi precursor chimic, precum şi ametabolic intermediar in biosinteza neurotransmitatorilor serotonina şi melatonina din triptofan.
5-HTP este vândut la ghişeu în Regatul Unit, Statele Unite ale Americii şi Canada ca supliment alimentar pentru utilizare ca un antidepresiv, reduce pofta de mâncare, şi ajutor de somn, şi este, de asemenea, comercializate în multe ţări europene pentru indicarea majordepression sub denumirile comerciale cum ar fi Cincofarm, Levothym, Levotonine, Oxyfan, Telesol, Tript-OH, şi Triptum. Mai multe dublu-orb placebo-controlate studii clinice au demonstrat eficacitatea 5-HTP în tratarea depresiei, deşi s-a observat o lipsa de studii de înaltă calitate.

Funcţia
5-HTP şi insomnie. Relaţia între 5-HTP şi somn (somn bun) a fost bine stabilit. De fapt, 5 HTP supliment isseen să fie mai bine decât melatoninei în promovarea somn bun şi atenuarea insomnie. Este capabil de a creşte calitatea de somn withouthangover sau drogat sentimentele care sunt de obicei prezente cu somnifere şi sedative.
5-HTP şi depresie. Mulţi oameni au bucurat deja de beneficiile 5-HTP împotriva depresiei. Este se pare la fel de eficace ca anti-deprimante în tratamentul uşoară până la moderată depresie.
5-HTP şi anxietate. Nivelurile scăzute de serotonină poate duce la anxietate anormale. Cu HTP, există o bună şansă pentru serotonina pentru a reveni la nivelul de naturale, astfel încât să puteţi simţi normal din nou.
5-HTP şi pierderea în greutate. Dacă doriţi să piardă în greutate, 5-HTP poate face minuni pentru tine, de asemenea. Un apetit prea sănătos poate fi cauzată de nivelul scăzut serotoninei. Luând în 5-HTP poate normaliza aceste niveluri. În acelaşi timp, 5-htp Suplimente poate reduce aportul alimentar prin crearea de o senzaţie de plenitudine. De asemenea, este capabil de a creşte secreţia de leptina hormon (un regulator de apetit) astfel ca rezultat pierderea în greutate sporită.
5-HTP si Tulburarea bipolara. Studiile clinice au demonstrat efectul antidepresiv 5HTP supliment pentru cei care suferă de tulburare bipolara II. 5-HTP poate atenua şi de a reduce pentru a îmbunătăţi generale calităţii vieţii a persoanelor care suferă de bipolar.
5-HTP si fibromialgie. Unul dintre beneficiile majore ale 5-HTP este ajutorul pe care ea dă de oameni cu fibromialgie. Acesta ajută la îmbunătăţirea somnului în timp ce în acelaşi timp reducerea depresie, durere, rigiditate şi anxietate - toate din care sunt simptomele acestei afectiuni.
5-HTP şi dureri de cap. 5-hydroxytryptophan supliment a fost de asemenea folosit pentru tratarea dureri de cap cronice, cum ar fi tensiunea dureri de cap, dureri de cap minori şi migrenă. Acestea sunt conditii care pot fi legate de scăzute de serotonină. 5-HTP are capacitatea de a reduce severitatea şi frecvenţa acestor condiţii, cu mai puţine efecte secundare, comparativ cu alte medicamente de dureri de cap cronice.

Aplicatii
1. în materie de droguri pentru anti-bacteriene, anti-deprimante, anti-tumorale şi sedare, este utilizat pe scară largă în domeniul produselor farmaceutice şi sănătate;
2. ca insomnie, alte simptome asemanatoare cu ale pseudonevrotic şi pierde greutate produs materia, este utilizat pe scară largă în industria produselor de sănătate;
3. ca supliment alimentar crescut funcţie terapeutică, este utilizat pe scară largă în domeniile de produse dietetice supliment;
4. ca produse de sedativ şi anti-bacterian, ele sunt utilizate pe scară largă pentru a adăuga la produse de înfrumuseţare în industria cosmetică.

Suntem mândri în introducerea-ne ca una dintre lider seminţe de griffonia extract de producători şi furnizori în China pentru tine. Asistat de avansate de echipamente şi tehnologii, noi călduros bun venit vă pentru a cumpara vrac griffonia extract de seminţe cu pret rezonabil la noi.

Hot Tags: seminţe de Griffonia extract, China, producatori, furnizori, în vrac
Produse conexe
Anchetă
Online customer service
Online customer service system