Categoria de produse
Contactati-ne

Shanghai Shine înaltă International Trade Co, Ltd

Adauga: camera 308, sfert de creatie Wanke Nord, No2000, florina Road, Pudong New District, Shanghai, China

Tel:86-21-66531378

Fax: 86-21-66531373

E-mail:sales@ingredient4health.com

Serviciul hotline
+86-21-66531378
Melatonina

Melatonina

Melatonin-73-31-4-for-Good-Sleep-and

Detalii produs

Numele produsului

Melatonina

Caietul de sarcini

98 %

Pachet

25kg/tambur

Melatonina este un hormon de glanda pineala, o glanda mica din creier. Melatonina ajuta la somn de control si trezeste cicluri. Cantităţi foarte mici de acesta se gasesc in alimente precum carne, cereale, fructe si legume. Corpul tau are propriul ceas intern care controleaza ciclul tau natural de dormit şi waking oră. Parţial, ceasul corpului controlează cât de mult melatonina corpul tau face.
În mod normal, niveluri de melatonina începe să crească în mijlocul-a seara târziu, rămân ridicate pentru cea mai mare parte din noapte, şi apoi picătură în primele ore ale dimineţii. Lumina afectează cât de mult melatonina produce organismul. Mai scurt de zile ale lunilor de iarnă, corpul tau poate produce melatonină mai devreme sau mai târziu în a doua zi decât de obicei. Această modificare poate duce la simptomele de sezon affective disorder (SAD), sau depresia de iarna.
Melatonina natural niveluri picătură lent cu vârsta. Unele adulţii mai în vârstă face cantităţi foarte mici de l sau nici unul, la toate. Pot fi folosite pentru a trata jet lag sau somn probleme (insomnie). Melatonina este un antioxidant puternic care apără împotriva radicalilor liberi şi contribuie la susţinerea activităţii de glutation in tesutul neural

Funcţia
1. melatonina poate îmbunătăţi în mod eficient calitatea somnului
2. melatonina poate îmbunătăţi starea funcţională a întregului corp
3. melatonina poate îmbunătăți imunitatea uman, prevenirea depresiei, Alzheimerand #39; s Sindromul, cataracta, pentru tratarea glaucomului, de asemenea, a avut un efect marcat.
4. melatonina poate creşte bodyand #39; s sistemul imunitar, cancer auxiliare, spori starea fizică.
5. melatonina are efecte antioxidante puternice

Aplicatii
Melatonina este, de asemenea, cunoscut sub numele de MEL. Melatonina este produsă în mod natural în organism ca răspuns la percepţia de lumina, melatonina a fost folosit pentru a uşura insomnie, combate jet lag, protejeaza celulele de daunele radicalilor liberi, stimularea sistemului imunitar, prevenirea cancerului şi extinde durata de viaţă.

Suntem mândri în introducerea-ne ca fiind unul dintre cei mai importanti producatori de melatonină şi furnizorii din China la tine. Asistat de avansate de echipamente şi tehnologii, noi călduros bun venit pentru a cumpăra melatonina vrac cu pret rezonabil la noi.

Hot Tags: melatonina, China, producatori, furnizori, în vrac
Produse conexe
Anchetă
Online customer service
Online customer service system