Categoria de produse
Contactati-ne

Shanghai Shine înaltă International Trade Co, Ltd

Adauga: camera 308, sfert de creatie Wanke Nord, No2000, florina Road, Pudong New District, Shanghai, China

Tel:86-21-66531378

Fax: 86-21-66531373

E-mail:sales@ingredient4health.com

Serviciul hotline
+86-21-66531378

OEM

Acasă >OEM

OEM şi toma-madeservice

Oferim solutii complete la cheie pentru a include produs concepte, formulări, ambalaj si eticheta design. Ne sunt versatile şi pot produce o gamă largă de categorii de produse, inclusiv:

· Fabricaţie personalizat Private Label Contract de nutraceuticals, vitamine, suplimente alimentare şi alte sănătate produse conexe
· Capsule (inclusiv capsule vegetariene)
· Comprimate
· Pulberi
· Gummy

· Benzi

Shine înaltă este unic calificat pentru a oferi clientilor sai cu puritatea si potenta au nevoie într-un sistem de livrare de gelatina moale. Utilizand cele mai avansate tehnologii disponibile, am fabricarea cea mai înaltă calitate capsule, comprimate, capsule greu şi se specializează în încapsulare materiale care sunt considerate de multe ori imposibil de a îngloba. Planta menţine o capacitate productie de ieşire de până la 900.000 capsule fiecare maşină, pe zi.

Peste 180.000 de pătrat GMP de stat-de--art picioarele certificate facilităţi şi echipa cu experienta de formulatori, ingineri, şi manageri de produs sunt aici pentru a vă ghida într-o multitudine de moduri de a vedea efectiv succes pentru produse de sănătate şi idei începe să termine la formularea la marketing.
Online customer service
Online customer service system