Categoria de produse
Contactati-ne

Shanghai Shine înaltă International Trade Co, Ltd

Adauga: camera 308, sfert de creatie Wanke Nord, No2000, florina Road, Pudong New District, Shanghai, China

Tel:86-21-66531378

Fax: 86-21-66531373

E-mail:sales@ingredient4health.com

Serviciul hotline
+86-21-66531378

Extract de ciulin lapte

Ciulinul laptelui este un thistleof gen Silybum vasile., o planta cu flori din familia Asteraceae (Asteraceae). Ciulinul laptelui a fost dovedit a ajuta la protejarea şi întineri ficatul în trei moduri: thistle de lapte este un antioxidant puternic, ea ajută la protejarea ficatului, poate întrerupe enterohepatic...

Detalii produs

Ciulinul laptelui este un thistleof gen Silybum vasile., o planta cu flori din familia Asteraceae (Asteraceae). Ciulinul laptelui a fost dovedit a ajuta la protejarea şi întineri ficatul în trei moduri: thistle de lapte este un antioxidant puternic, ea ajută la protejarea ficatului, poate întrerupe enterohepatic recircularea toxinelor. Lapte thistleand #39; s Silimarina complex creează o andquot; shieldandquot; care pot contribui la protejarea împotriva multor substanțe de a afecta ficatul şi, de asemenea, poate ajuta organismul regenera ficatul.

Ce este Silybum Marianum?
Silybum marianum este un scaiete din genul Silybum vasile., o planta cu flori din familia Asteraceae (Asteraceae). Sunt originara din regiunile mediteraneene din Europa, nordul Africii si Orientul Mijlociu. Numele andquot; thistleandquot de lapte; derivă din două caracteristici de frunze; ele sunt marmorat cu stropi de culoare albă şi conţin o sevă lăptoasă. Din toate Suplimentele pe bază de plante, veţi găsi pentru vânzare pe site-ul nostru, extract de ciulin laptelui poate fi cel mai intrigant.
Silybum marianum extract este extras din semintele de silybum marianum, care este de plante medicinale Asteraceae, ordinul Asterales. Este galben praf sau pulbere de cristal şi are un gust amar. Silybum marianum extract este larg utilizat în medicamente, produse de sănătate, produse cosmetice şi produse alimentare.
Silybum marianum extract poate proteja celulele hepatice de invazia de substanţe toxice, mai ales etanol şi de intruziune de mediu poluanţi (pesticide, metale grele, etc). Silybum marianum extract este un antioxidant puternic și poate proteja celulele hepatice de a fi deteriorate de radicalii liberi. Efectul este mult mai puternică decât ca de vitamina E. Silybum marianum extrage poate promova sinteza proteinelor, accelera crearea de noi celule hepatice, sau face celulele hepatice deteriorate auto-reparat. Deci este numit andquot; protectie ficat naturale drugandquot;.


Numele produsului

Extract de armurariu

Parte a plantelor utilizate

Seminţe

Caietul de sarcini

UV de 80 % Silimarina
Silimarina 40 % HPLC

Extract de solvent

Apă/etanol/acetonă

Pachet

25kg/tambur

Funcţia:

1. armurariu este un antioxidant puternic.
2. armurariu contribuie la protejarea ficatului întrerupe enterohepatic recircularea toxinelor. Silimarina complexe în lapte thistle pune sus un protector andquot; shieldandquot; care pot contribui la protejarea împotriva multor substanțe de a afecta ficatul.
3. armurariu poate ajuta regeneraţi hepatice. Ştiaţi că ficatul este organul doar interne capabile de regenerarea? Lapte thistleand #39; s Silimarina complexe poate ajuta de fapt ficatului de a sintetiza proteinelor noi.

Introducerea Silibinin
Silibinin (INN), de asemenea, cunoscut sub numele de silybin, este majore constitutiv de activ din silimarina, un extract standardizat de armurariu semințele cu amestec de flavonolignans constând din, printre altele silibinin, isosilibinin, silicristin şi silidianin. Silibinin în sine este amestec de două diastereomers, silybin A si silybin B, în raport de aproximativ equimolar. In vitro și animale de cercetare sugerează că silibinin are hepatoprotector (antihepatotoxic) proprietăţi care protejeaza celulele hepatice impotriva toxinelor. Silibinin a demonstrat, de asemenea, în vitro efecte anti-cancer împotriva adenocarcinom de prostata uman celulele, estrogen-dependente şi - independent omului carcinomul cu celule, celule de carcinom ectocervical umane, celulelor umane de cancer de colon şi ambele celule de carcinom pulmonar uman mici şi nonsmall de sân.
Chimic modificat silibinin, silibinin dihidrogen disuccinate disodic (denumirea comercială Legalon SIL) o solutie pentru injectie, este în prezent testat ca tratament de intoxicaţii grave cu substanţe hepatotoxice, cum ar fi moartea cap (Amanita phalloides) otrăvire. De asemenea, există dovezi clinice pentru folosirea silibinin ca element de susţinere în alcoolice şi copil clasa şi #39; Aand #39; Ciroza hepatica.

Detalii de silimarina solubile de apă

Lapte thistle extract de silimarina are alte nume comune includ Constantin Elena, armurariu, binecuvântat armurariu, Marian Thistle, Mary Thistle, Saint Maryand #39; s Thistle, armurariu mediteraneene, pestriţ thistle andScotch thistle. Această specie este o plantă anuală de orbiannual din familia Asteraceae, ordinul Asterales. Acest scaiete destul de tipic are culoare roşie topurple flori şi frunze de verde pal lucios cu venele alb. Iniţial anative din sudul Europei prin Asia, ea se găseşte acum în întreaga lume. De plante sunt medicinale theripe seminte.
Cererile de silimarina solubile de apă
Silimarina, de asemenea, a fost cunoscut pentru a fi utilizat ca aliment. În apropiere de themilk al XVI-lea thistle a devenit destul de popular şi aproape toate părţi din ea au fost consumate. Theroots pot fi consumate crude sau fierte şi cu unt sau par-fierte şi prăjite. Theyoung muguri în primăvară poate fi tăiat în jos, la rădăcina şi fierte şi cu unt. Thespiny bractee pe flori cap au fost consumate în trecut ca Globul de anghinare, şi tulpinile (după peeling) pot fi înmuiate peste noapte pentru a elimina amărăciunea andthen compot. Frunzele pot fi împodobite de prickles şi fierte şi face goodspinach un substitut sau acestea pot, de asemenea, adaugă crud pentru salate.

Suntem mândri în introducerea-ne ca una dintre lider armurariu extract de producători şi furnizori în China pentru tine. Asistat de avansate de echipamente şi tehnologii, noi călduros bun venit vă pentru a cumpara vrac armurariu extract cu pret rezonabil la noi.

Hot Tags: extract de armurariu, China, producatori, furnizori, în vrac
Produse conexe
Anchetă
Online customer service
Online customer service system