Categoria de produse
Contactati-ne

Shanghai Shine înaltă International Trade Co, Ltd

Adauga: camera 308, sfert de creatie Wanke Nord, No2000, florina Road, Pudong New District, Shanghai, China

Tel:86-21-66531378

Fax: 86-21-66531373

E-mail:sales@ingredient4health.com

Serviciul hotline
+86-21-66531378

Pulbere de frunze Moringa

Pulbere de frunze Moringa este un produs natural, planta copac pentru starea generală de sănătate, care promovează sănătăţii cardiovasculare, neurologice, prostata, viziune, digestie buna, energie şi un suport normal sistem imunitar sanatos. Pulbere de frunze Moringa oferă antioxidanti, proteine, vitamine, aminoacizi...

Detalii produs

Numele produsului

Moringa pulbere

Caietul de sarcini

10:1 şi pură Moringa pulbere

Pachet

25kg/tambur, 25kg/cutie

Pulbere de frunze Moringa este un produs natural, planta copac pentru starea generală de sănătate, care promovează sănătăţii cardiovasculare, neurologice, prostata, viziune, digestie buna, energie şi un suport normal sistem imunitar sanatos. Pulbere de frunze Moringa oferă antioxidanti, proteine, vitamine, aminoacizi, flavonoide, fibre, minerale, clorofila, beta caroten si fenoli beneficii. Pulbere de frunze Moringa are mai mult de 90 esenţiale nutriţie compuşi. Efectele benefice şi profil de siguranţă excelente de pulbere de frunze Moringa s-au dovedit pe larg în studii clinice. Produsul a fost găsit să fie adecvat pentru persoanele de toate vârstele (2-100). Copii, adulti, care alăptează mame tineri şi bătrâni toate beneficia mai mult de 90 compuşi nutritive esenţiale care fac parte din pulbere de frunze Moringa

Aproape că nu contează ce substante nutritive organismul este deficitar; deoarece cu 90 + nutrienţi în Moringa în mod natural, ai de gând pentru a obţine cele mai multe dintre ele într-un singur produs. Vitamine, minerale, aminoacizi si uleiuri omega-3 sunt doar începutul de fitonutrienti găsite în Moringa.
Moringa, de asemenea, vă oferă Z-necula, stimulent - gratuit naturale trăgaci pentru metabolismul care lanseaza corpul tău în modul de absorbtie. Moringa a fost formulat pentru a vă oferi cel mai înalt grad de absorbţie eficace. Dă-corpul tău ghiont nutriţionale are nevoie cu un supliment de alimente sănătoase. Moringa este formulat pentru a vă oferi cel mai înalt grad de absorbţie eficace (biodisponibilitatea) şi conţine 36 anti-inflamatoare.

Funcţia
1, inhiba dezvoltarea bacteriilor Gram-pozitive si gram-negative.
2, în concentraţie mare inhibă creşterea de ciuperca.
3, acţionează ca puternic antitubercular şi utilizate pentru a vindeca bolile hepatice.
4, stimuleaza terminatiile nervoase simpatic.
5, it accerlates inima bate şi constritic vaselor de sânge.
6, inhibă tonul şi mişcările de mişcări involuntare ale tractului gastro-intestinal.

Suntem mândri în introducerea-ne ca unul dintre producătorii pulbere de frunze moringa top şi furnizorii din China la tine. Asistat de avansate de echipamente şi tehnologii, noi călduros bun venit vă pentru a cumpara pulbere de frunze moringa vrac cu pret rezonabil la noi.

Hot Tags: Moringa frunze pulbere, China, producatori, furnizori, în vrac
Produse conexe
Anchetă
Online customer service
Online customer service system